jap , gorenc maš kar prav, bolj star bolj nor, oziroma sej veš pride cajt ko si je treba cajt uzet tudi zase. Kaj iščem? Nekaj ne prevelikega, ne prestarega, ne predragega ne..... no ja predvsem pa izpravnega , zanesljivega, uporabnega za moje potrebe ( sem napisal v samem začetku; dolgo okoli 4m raje več kot manj, smo sami bumbarji od 100+

, otroci so odrasli pa vsi preko 1,90

tako da kaj manjšega ne pride v poštev. Motor okoli 20KM, glisirali ne bomo- bo pa kdo hitro reku dej dej ,,,, predvsem bi ga ponucal za vožnjo v zalivcke po Krku - start iz Njivic. Za pot v Crikvenico oziroma na Cres pa mislim da je to prešvohno, pa tudi dovoljenje kapitanije za tako plovbo s takim motorjem in čolnom je vprašljivo brez gajbe pira...
Na nemškem netu sem videl nove stvari- nautikpro470 inMSO BH S 470-500. So zanimivo pocen, Al dno napihljivoi, kolikor sem zasledil motor paše, oseb zadosti, nosilnost velika, stvar nova, certifikat tko da ne bi smelo bit problema z vpisom. Prevoz ni problem, se gasterbajterji vračajo vsak mesec

Stvar je najbrž narejena v deželah vshajajočega sonca in iz PVC-ja, obljubljajo pa servis in dolgoletno garancijo.... no ja za 1500 evrov nejbrž velik več ne moreš pričakovat. Pol pa še en rabljen motor pa bo dva jurja pa mal čez in to je to ....
Zalivčkiso, ribe tud, storžev na pretek , rešetko sm tud kupu, kolega ma dobr cvičk, sam še guma manjka