HONDA T25AE2
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
HONDA T25AE2
Zanima me vaše mnenje za to gumico:
http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?id=96497
Nov komplet HONDA pride dorih 1000 evrov dražje, nov komplet YAMAHA YAM 275S je dražji za 600 evrov, Yam 275STI pa za 750evrov.
Nekateri ste čolne yamaha skritzirali, o hondi nisem našel slabe besede.
Čoln kupujem za 2-3 leta.
Ali se sploh splača kupiti novega, če v tem času izgubi skoraj pol cene?
http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?id=96497
Nov komplet HONDA pride dorih 1000 evrov dražje, nov komplet YAMAHA YAM 275S je dražji za 600 evrov, Yam 275STI pa za 750evrov.
Nekateri ste čolne yamaha skritzirali, o hondi nisem našel slabe besede.
Čoln kupujem za 2-3 leta.
Ali se sploh splača kupiti novega, če v tem času izgubi skoraj pol cene?
Verjetno bom vzel novega T 30 AE2 in motor yamaha 5KM.
Nekako mi motor deluje boljši, pa še cenejši je. Za nekje 50 evrov ga Rožej poveča na 6KM (če motor kupiš pri njemu).
Končna cena pa je skoraj enaka.
honda-honda (v kompletu) je 2360 evrov
honda- yamaha je 2400 evrov
Saj bi vzel rabljenega iz oglasa, samo je res majhen. Pri tako majhnih čolnih se res pozna vsak cm.
Nekako mi motor deluje boljši, pa še cenejši je. Za nekje 50 evrov ga Rožej poveča na 6KM (če motor kupiš pri njemu).
Končna cena pa je skoraj enaka.
honda-honda (v kompletu) je 2360 evrov
honda- yamaha je 2400 evrov
Saj bi vzel rabljenega iz oglasa, samo je res majhen. Pri tako majhnih čolnih se res pozna vsak cm.
Pozdravljen Fisherman.
Ja, verjetno imaš prav glede vožnje. Vendar zadnje dve leti na dopustu nisem porabu niti enga tanka bencna (40 litrov) in enostavno ni računice. Vinjeta, registracija, zavarovanje ,trajekt, privez in pa stroški vzdrževanja so zanemarljivi, če čoln uporabljaš, drugače pa nima smisla (moje mišlenje).
Saj mi ga je bilo težko prodati, zdaj pa že ugotavljam, da bom težko brez čolna na dopustu.
Ja, skoraj zagotovo bom na Pagu isti termin. Pa ti?
Bom dal pa tebi za kakšno pivo pa kakšen liter bencina, če se bomo srečal, pa me boš zapeljal en krog, pa bo tud uredu.
Ja, verjetno imaš prav glede vožnje. Vendar zadnje dve leti na dopustu nisem porabu niti enga tanka bencna (40 litrov) in enostavno ni računice. Vinjeta, registracija, zavarovanje ,trajekt, privez in pa stroški vzdrževanja so zanemarljivi, če čoln uporabljaš, drugače pa nima smisla (moje mišlenje).
Saj mi ga je bilo težko prodati, zdaj pa že ugotavljam, da bom težko brez čolna na dopustu.
Ja, skoraj zagotovo bom na Pagu isti termin. Pa ti?
Bom dal pa tebi za kakšno pivo pa kakšen liter bencina, če se bomo srečal, pa me boš zapeljal en krog, pa bo tud uredu.
Nazadnje spremenil dule, dne To Feb 01, 2011 18:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Ha, najprej smo (sem) bil prepričan, da bo šlo vse lepo v prtljažnik in strešni kovček. Ko pa smo šli iskati samo čoln v Trzin, je bil paket tako velik, da hčerka zadaj skoraj ni imela prostora (Golf plus). V trenutku sva se z ženo odločila (soglasno!!!), da potrebujemo prikolico.
Kupili smo jo v TPV (175 cm). Idealno za čoln, motor ter ostale nebodigatreba stvari.
S čolnom in motorjem smo zares zadovoljni in nam tudi zadostuje za dnevne premike po bližnjih zalivih. Stroški so nični. Ni zavarovanja, registracije niti vinjete na HR ne potrebuješ.
LP Boris
Kupili smo jo v TPV (175 cm). Idealno za čoln, motor ter ostale nebodigatreba stvari.
S čolnom in motorjem smo zares zadovoljni in nam tudi zadostuje za dnevne premike po bližnjih zalivih. Stroški so nični. Ni zavarovanja, registracije niti vinjete na HR ne potrebuješ.
LP Boris
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta