sacs 900

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

fuks
Naddesetnik
Kraj: središče ob dravi

sacs 900

OdgovorNapisal/-a fuks » Po Jul 11, 2011 14:49

pozdravljeni
danes sem hotel prilepiti kar nekaj slik od mojega plovila in plovbe,ki sem jo opravil čez vikend,vendar ne najdem več mojega prispevka,zdaj pa ne vem,ali je kaj narobe z strežnikom ali -moderatorjem-,zato prosim,da se prispevek vrne,da vam lahko podam kakšno izskušnjo
Uporabniški avatar
BohVar
Kapitan
Kraj: Okolica LJ

OdgovorNapisal/-a BohVar » Po Jul 11, 2011 15:02

Najprej prilepi sliko, nato bomo debatirali naprej..... :lol: :? :twisted:
Hodi v planine in plovi po morju dokler je še čas, ker prišel bo čas, ko ne bo več čas, in kmalu bo ta čas!
bsc46
Admiral
Kraj: Postojna

OdgovorNapisal/-a bsc46 » Po Jul 11, 2011 15:10

Ni problema, kar tukaj nalimaj.
Ljubitelj narave
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Po Jul 11, 2011 15:32

Slike za predstavitev, bi lahko dal v "naša plovila", ostalo pa naprej, kamor se ti bo zdelo ,da paše...
Načeloma ni nič narobe, meni forum deluje BP...
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
fuks
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a fuks » Po Jul 11, 2011 16:28

zdaj sem iskal prispevek,skoraj eno uro,pa ga ne najdem oz.ne vem iz kakšnega razloga je bil zbrisan-najraje bi enega poslal nekam,pa ne vem koga :?: ,imam pa okoli 100 slik in bo nekaj časa trajalo da jih razvrstim in prilepim,zato bo treba malo počakati.
vidim pa,da ste nekateri prav prijazni tukaj,nekaterim pa verjetno manjka kak cm,zato so bili malo arogantni do mene
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Po Jul 11, 2011 17:10

A je prevroče da se že s centimetri prepucavamo??? :evil: :evil:
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
fuks
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a fuks » Po Jul 11, 2011 17:11

glede na to,da je v podforumu-gumenjaki-kar precej nereda in malo zanimivih tem,bi se pa jaz javil,glede na izkušnje na morju in tudi z moderatorstvom-----bil sem namreč moderator na konkurenčnem forumu,pa smo se nekaj skregali----,da bi jaz postal moderator,samo ne vem na koga moram naslovit mojo zahtevo,ker imam glede na službo-pač sreča ker sem javni uslužbenec in mi ni potrebno dosti delati-veliko časa,pa bi jaz skrbel za tekoče objave.
ker zgleda da je sedanji moderator moj prispevek zbrisal-sicer ne vem razloga-bi prosil,če mi to obrazloži,pa seveda mu je že v naprej oproščeno,ker je verjetno prišlo do pomote.

lepo pozdravljeni
fuks
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a fuks » Po Jul 11, 2011 17:13

matej,ne se jezit,ker ni bilo mišljeno nič slabega z moje strani,hočem le povedati,da je potrebno določene stvari tu na forumu spoštovat
acvnuk
Viceadmiral
Kraj: Tržič - Krk,Klimno

OdgovorNapisal/-a acvnuk » Po Jul 11, 2011 17:20

Fuks počaki mal, ravno si prišel na forum, že bi nekoga nekam poslal, po vrhu pa bi bil še moderator, ja haloooooooooo :twisted:
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Po Jul 11, 2011 17:24

Moderator najbrž lahko postane nekdo, ki dalj časa konstruktivno sodeluje na forumu, ima strokovno znanje in mu administrator zaupa, da bo to nalogo opravljal korektno. Menim, da boš težko z zgolj nekaj posti dobil tovrstna pooblastila tukaj.

Moderator tudi težko uredi problem kot praviš, citiram: " ... precej nereda in malo zanimivih tem". Ne bom sodil ali to drži, ker se na gumenjake ne spoznam, menim pa da lahko zgolj posamezniki s svojimi kvalitetnimi prispevki dosežejo boljšo kvaliteto, ne moderatorji.

Praviš tudi o izbrisu prispevka. Dvomim da je nekdo to storil, še posebej če je bilo v njem veliko slik. Najbrž ti je potekla seja oz. session time, če si predolgo oblikoval en prispevek. Pripravi prispevek v word-u ali nekem drugem orodju, da lahko kopiraš če ponovno izgubiš vsebino.

Naredi dober prispevek, da te uporabniki spoznajo ... ko boš naredil 200 hudo dobrih prispevkov (in se z nikomur skregal), imaš več šans da postaneš moderator.
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » Po Jul 11, 2011 17:24

moderator z konkurenčnega foruma,je moderator tudi tukaj, in ker ste se skregali, ti briše poste...
takih,ki jih mi živimo, (javna uprava) in se hvalijo po forumu, da nič ne delajo, pa tudi ne podpiramo na tem forumu, tako da dvomim da boš lahko postal moderator tukaj,kljub tvojim željam... ampak vseeno lepo,da si pokazal voljo...
In pa hvala, da si nas prišel podučit o obnašanju na forumu,saj načeloma smo tukaj ,kar uredu družba,fantje in dekleta, in druži nas ljubezen do morja, no nekatere pa do pijače, ampak vsi se pa radi kdaj tudi pohecamo, in zato ni treba takoj znoret... konec koncev, brez šale danes ne gre... ( tudi polovico antifolinga so ti fantje že našli ) :wink: :twisted:

lp.Tex
SlikaSlika

Matejc
Admiral

OdgovorNapisal/-a Matejc » Po Jul 11, 2011 17:27

fuks.... živjo!!!

ja lej jest ponavad kadar nekam pridem, pozdravm zbrano druščino se predstavm povem mal o seb, pol čez čas pa še kej skur..m. Ne pridem pa nekam in začnem takoj folk napadat.

Glede tvoje izgubljene teme - ne verjamem da je jo moderator izbrisal nalašč. sploh pa se zadeve "premikajo" v moderatorjem vidno poglavje in tam ga ni.

Namesto da tukaj seješ slabo voljo, sej men je tut vroče, lepo še enkrat napiš kar se je zgubilo, pripopi kako fotko pa bomo pol skup kako rekl... ne pa ropotat ker je RES prevroče!!!
aja pa zelenga AFja ni
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » Po Jul 11, 2011 17:30

matejc, sem vedu, da ti je kr en prodal pokvarjeno klimo ! Zdej pa maš, vidš k ti je vroče !
Hitro na eno hladno ando...
SlikaSlika

Matejc
Admiral

OdgovorNapisal/-a Matejc » Po Jul 11, 2011 17:33

tex u lj nimam barke.... jeba :wink: :wink:
fuks
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a fuks » Po Jul 11, 2011 17:43

fantje,da ne boste zašli iz teme,jaz sem namreč iskal svoj prvi prispevek,vi pa takoj začnete pljuvati,tega pa ne bom dovolil.
moderator prosim,če jih malo umiriš,ker drugače pa res ne bom objavil svojih slik.
kdo pa sploh je moderator,ker očitno ne spremlja dovolj foruma

lepo pozdravljen

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov