gumenjak in otok krk
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Hja tako turico je res fan odpelat, samo jaz sem vesel da sem mojo vsaj na dnevne relacije na čoln navadil....ker drugače bi bil cel križ. še vedno pa ostanejo sanje:)
Ja tele solemarje so pa zglea kar serijsko s 70 hp prodajali.
Ja takšen kot prva slika ki si jo dal.
Drugi je neki starejši pomoje ali bol zgonjen
Ja tele solemarje so pa zglea kar serijsko s 70 hp prodajali.
Ja takšen kot prva slika ki si jo dal.
Drugi je neki starejši pomoje ali bol zgonjen
-
Original-One
- Viceadmiral
Sami zaebanti. Bom jutri. Včer sem se z rezervarji matral. Sem dajal inoxnega ven in gre na V da s prilega spredaj in je napol poln in pol z njim po lojtri s čolna pa cele telovadbe s tem pa strop nizek v garaži.P..da že pri prejšnjem sem klel da je to to da ne bom več šravfal dol ker je itak nič placa pod stropom pa tema ker so sam ene neonske luči in evo ga spet jovo na novo. K jonka.
Ja Tomi monologi skoraj. Jaz sem bolj samotarski tip sam sebi najboljša družba, pol pa folk k hodi mimo po garaži gleda k da sm čuknjen k tm neki sam bentim na čolnu k nč ne vidim pa iščem šrafenciger 5 min ko mi nekam pade
Ja Tomi monologi skoraj. Jaz sem bolj samotarski tip sam sebi najboljša družba, pol pa folk k hodi mimo po garaži gleda k da sm čuknjen k tm neki sam bentim na čolnu k nč ne vidim pa iščem šrafenciger 5 min ko mi nekam pade
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti