gumenjak in otok krk
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Sam Cibro nekaj te pa ne razumem. Da daješ RF ven pa PVC not. Kaj pa če bi kupil dve navadni kanti za gorivo pa bi ga prelival. Časovno mislim da je hitreje kot če demontiraš in nazaj montiraš pvc rezervar pa cevke od goriva. Pa še večja možnost je da ti začne nekje spuščat.
Če boš slučajno Rf rezervar prodajal sem potencialni kupec.
LP Klemen
Če boš slučajno Rf rezervar prodajal sem potencialni kupec.
LP Klemen
To prelivanje goriva na čolnu je izredno nevarno, sem tudi že videl preko pomola zraven mojega priveza. Fantje oddajajo čolne v najem in vsako večer iz 50L kanistra preko cevi in pipice nalivajo gorivo in lani se jim je nekaj zalomilo pa se je fant kar precej opekel in tudi čoln je bil kar osmojen po eksploziji. Pri prelivanju najbolj nastajajo hlapi in še kako rado se malo polije, če ravno takrat kje preskoči iskra si naslednjo sekundo na poti na luno.
Guma je guma, zaenkrat.
Za inox se komot zmeniva samo da ugotovim koliko je vreden;)Ne vem niti koliko literski je moram premerit. Ene 60 do 70 pomoje tako na uč.
Nepristransko. Nisem oderuh. Za fer ceno ga prodam.Navsezadnje sem ga plačal s čolnom vred tako da đabe ga ne morem dat.
Ja ni demontaže cevčic ker imam če gremo iz motorja k tankom takole.
Cev gre iz motorja potem filter za gorivo,kos cevi, ročna pumpica , kos cevi in "klikklak" konektor. Na obeh tankih je kontra "klikklak" konektor tako da če ko zmanjka samo odpnem iz enega ,pripnem na drugega in gremo dalje.Brez kompliciranja s pipcami.
Ne bi vsakič ko štartamo ulival tam v uvali ,ko se ziba čoln, ker kot sem že nekje omenil pumpe mi niso usput kjer sem. Tako pa zvečer ko gremo jest se ustavim na črpalki , ulijem v rezervarčke ko pridemna čoln jih butnem pod sedež in to je to.
Če bi rad imel rezervoar ga bom prodajal in te kontaktiram. Samo da ga spraznem:)če ti bo pasal pa ne vem, kaki čoln imaš, je v obliki V pa na njem kocka npr.
Nepristransko. Nisem oderuh. Za fer ceno ga prodam.Navsezadnje sem ga plačal s čolnom vred tako da đabe ga ne morem dat.
Ja ni demontaže cevčic ker imam če gremo iz motorja k tankom takole.
Cev gre iz motorja potem filter za gorivo,kos cevi, ročna pumpica , kos cevi in "klikklak" konektor. Na obeh tankih je kontra "klikklak" konektor tako da če ko zmanjka samo odpnem iz enega ,pripnem na drugega in gremo dalje.Brez kompliciranja s pipcami.
Ne bi vsakič ko štartamo ulival tam v uvali ,ko se ziba čoln, ker kot sem že nekje omenil pumpe mi niso usput kjer sem. Tako pa zvečer ko gremo jest se ustavim na črpalki , ulijem v rezervarčke ko pridemna čoln jih butnem pod sedež in to je to.
Če bi rad imel rezervoar ga bom prodajal in te kontaktiram. Samo da ga spraznem:)če ti bo pasal pa ne vem, kaki čoln imaš, je v obliki V pa na njem kocka npr.
Ni panike, ker pred septembrom ga itak ne bi kupil. Pa tudi ker ga imam na premcu, tam pa je omejen prostor, pa bi rabil dimenzije, pa v kratkem grem na dopust. Za ceno in ostalo se bova že zmenila saj sva morjeplovca.
Janadino, če upoštevaš vse predpise in imaš kantice po standardih je možnost eksplozije enaka kot pri tankanju na črpalki. Ne vidim razlike. Drugače pa je seveda pri home made varijantah. Tam pa je tvoje opozorilo na mestu.
Pa pejt že na ruto da je ne boš zamudil zaradi računalnika. Sem ti kar mal fouš. Pa srečno in mirno morje pa čim več fotk.
LP Klemen
Janadino, če upoštevaš vse predpise in imaš kantice po standardih je možnost eksplozije enaka kot pri tankanju na črpalki. Ne vidim razlike. Drugače pa je seveda pri home made varijantah. Tam pa je tvoje opozorilo na mestu.
Pa pejt že na ruto da je ne boš zamudil zaradi računalnika. Sem ti kar mal fouš. Pa srečno in mirno morje pa čim več fotk.
LP Klemen
-
Original-One
- Viceadmiral
Hvala ja malce večji pa je od prejšnejga
Johnson 70 je zadaj. Kar lepo dela. Nekaj je zaebaval pod minimalnimi obrati ni hotel delati si moral dat malo več gasa pa je bilo ok edino v marini je bil problem ker sem moral prva pa malo gasa pa ler pa rikverc ker sicer je bilo hitro prehitro. Zanimivo da v leru je delal b.p. v prvi pod min gas je pa crknil no sem ga peljal nazaj in naj bi bilo sedaj poštimano tudi to. Kot smo lahko na suhem probali dela min gas bomo videli spet na vodi na žalost šele čez en teden in pol če bo vreme
Johnson 70 je zadaj. Kar lepo dela. Nekaj je zaebaval pod minimalnimi obrati ni hotel delati si moral dat malo več gasa pa je bilo ok edino v marini je bil problem ker sem moral prva pa malo gasa pa ler pa rikverc ker sicer je bilo hitro prehitro. Zanimivo da v leru je delal b.p. v prvi pod min gas je pa crknil no sem ga peljal nazaj in naj bi bilo sedaj poštimano tudi to. Kot smo lahko na suhem probali dela min gas bomo videli spet na vodi na žalost šele čez en teden in pol če bo vreme
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov