Kupi novega za 13.000 €.
Letos se iz enega čudnega razloga vse barke, ki so relativno ugodno prodajo zelo hitro. Tisti, ki ne znajo precenit, da je nek kos ugodno, jim bodo vsi pametni kosi ušli.
Nov bo pa počakal (bi se pa znalo kmalu zgoditi, da si bodo prodajalci začeli dvigati marže.
Torej, preudarno v nakup, pregled znalcev, preizkus v vodi, meritve bioenergetika (ja, tudi to je pomembno),.... pa obvezne, preden kupiš gumico za 6.000 - 8.000 eur.
Nakup gumenjaka - nasvet
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Roberth1 napisal/-a:Kupi novega za 13.000 €.
Letos se iz enega čudnega razloga vse barke, ki so relativno ugodno prodajo zelo hitro. Tisti, ki ne znajo precenit, da je nek kos ugodno, jim bodo vsi pametni kosi ušli.
Nov bo pa počakal (bi se pa znalo kmalu zgoditi, da si bodo prodajalci začeli dvigati marže.
Torej, preudarno v nakup, pregled znalcev, preizkus v vodi, meritve bioenergetika (ja, tudi to je pomembno),.... pa obvezne, preden kupiš gumico za 6.000 - 8.000 eur.
žal mi je ta znesek trenutno nedostopen.
Lahko bi se spustil v neko solastništvo ampak tega nočem.
Kaj meni o tem?
https://www.mornar.net/view/ad.asp?id=229269
Se ti zdi cena realna?
Edina hiba ki sem jo opazil (kot laik lahko rečem) je počen pokrvo motorja ter obrabljeni cink protektorji.
Pozdravljeni.
Z veseljem sporočam da sem uresničil svojo veliko željo!
Postal sem lastnik gumenja Joker Boat 4,5m z motojem Honda 40 4T.
V soboto sem se vozil cel dan, in moram reči da sem za enkrat zelo zadovoljen (upoštevajte da je to moj prvi čoln
)
Vsem se zahvaljujem za nasvete, in se v naprej opravičujem ker bom še veliko spraševal
Upam da se tudi srečamo kje na morju (čeprav bodo moje relacije krajše).
Drugače pa sem lociran v kampu Bijela Uvala (Poreč).
Z veseljem sporočam da sem uresničil svojo veliko željo!
Postal sem lastnik gumenja Joker Boat 4,5m z motojem Honda 40 4T.
V soboto sem se vozil cel dan, in moram reči da sem za enkrat zelo zadovoljen (upoštevajte da je to moj prvi čoln
Vsem se zahvaljujem za nasvete, in se v naprej opravičujem ker bom še veliko spraševal
Upam da se tudi srečamo kje na morju (čeprav bodo moje relacije krajše).
Drugače pa sem lociran v kampu Bijela Uvala (Poreč).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta