Gumenjak ws Plastika

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Če Sep 24, 2009 07:16

TAKO JE. :D :D :D
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
ttomi73
Admiral
Kraj: Kranj-okolica
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ttomi73 » Če Sep 24, 2009 10:07

Da še jest povem zakaj sem se odločil za gumo na koncu celopoletnega razmišljanja in ogledovanja marin in mandračev.

Ker prvič samostojno vstopam v morejplovstvo, ker nimam znanja o vožnji na motor, ker je enostavna za prevoz in rokovanje, ker se manj ziba, ker imam male otroke in ženo ki niso navajeni na barke, ker je guma varna, ker je enostavna za vzdrževanje, ker je poceni za preizkus ali smo za ali ne in ker jo bom vozil na morje na enodnevne izlete po naši obali da se familja navadi na plovilo in užitke ki jih nudi.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

OdgovorNapisal/-a CC » Če Sep 24, 2009 10:57

fantje dragi kondomi so za užitke v spalnicah, nikakor pa ne pašejo na vodo :lol: :lol:
p.s.prodajam mojo barko-si bom kupil kondom od janadinota,da bom oreng nategoval :lol: :lol:
-drugače pa je vseeno kaj imate samo da ste pravi ljudje- :!:
Lp CC
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Če Sep 24, 2009 11:16

Kondomi niso samo za užitke v spalnicah :twisted:
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Pe Sep 25, 2009 15:24

Tisto zibanje kogar moti bolje, da ima rit na suhem. Gumice do 3,5 so res majhne 5 in več pa imajo že kar nekaj predalov in prostora. Gotovo je tukaj tudi psihološka prednost (sediš na šlavfu, ki se ne potopi) medtem, ko na plastiki, če vdre voda pa tudi, če je dvojno dno je hitro panika. Je pa res da so gumice "predrage" v primerjavi s plastiko, sploh če primerjaš 10 let staro gumo(čeprav je od gume samo ime) in 10 let staro plastiko pa mislim, da se ni težko odločit. Mene osebno je prepričalo zavetje pred vetrom, ko se zvečer vračam z mokrimi otroci domov in pa cena.

Pač, samo moje mnenje.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta