Sacs Tornado
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Tex napisal/-a:Ti pa tudi tole gumo kupuješ že cel mesec ! Ali so res vse tako zanič, lai ni izbire, ali si ti tako zbirčen ?
Plastika te ne zanima ?
Plastika odpade. Glej izbire je kar nekaj. Vsi ti po telefonu govorijo kako je oh in sploh super ohranjeno vse, ko pa pridem pogledat je pa srednja žalost. Iščem optimum gumico z optimalno motorizacijo. Večina plovil ima prešvoh mopede gor obešene.Na dolžino 5.2-5,5m obesijo gor 40-50 konjičev.
Z nakupom se mi ne mudi nikamor , kar mi je zanimivega grem pogledat , nato vprašam še kakekga stručkota za strokovno oceno. Časa imam do spomladi. Ne bi se rad nasmukal z brezglavim nakupom. Poznam par kolegov,ki so rinili z glavo čez zid ,potem je bil pa jok in stok.
No no,sej to me je zanimal, torej so sami nategoti ! Vse je novo, ko pa prideš pogledat je pa za jokat !
No kar se motorizacije tiče, pa tipično za nas. Bol daj 40hp, da bo manj pokuril, ker je tko reku sosed od soseda... Čeprav bi bilo solidno 80hp, v U.S. bi dali pa gor 160hp
saj se bomo naučili...
nič želim ti ,da najdeš dobro plovilo...
No kar se motorizacije tiče, pa tipično za nas. Bol daj 40hp, da bo manj pokuril, ker je tko reku sosed od soseda... Čeprav bi bilo solidno 80hp, v U.S. bi dali pa gor 160hp
nič želim ti ,da najdeš dobro plovilo...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kot obljubljeno , sva si danes z Maretom ogledala tole čudo od BSC-ja; no Mare si ga je bolj detaljno ogledal
.
Po njegovih besedah je plovilo lepo ohranjeno, brez vidnih napak ali poškodb. Tako, da je samo za kupit.
Sedaj z lastnikom ,še dorečeva zadnjo glede cene in to je to.
Ups potem moram pa še mojo sedanjo "gumilezngo" v promet spravit.

Po njegovih besedah je plovilo lepo ohranjeno, brez vidnih napak ali poškodb. Tako, da je samo za kupit.
Sedaj z lastnikom ,še dorečeva zadnjo glede cene in to je to.
Ups potem moram pa še mojo sedanjo "gumilezngo" v promet spravit.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov