Tohatsu 30!
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
sorry ampak tole zgornje je malo flanca, še vedno odgovorno trdim: imam Tohatsu 30KS na plastiki 280kg, moj način vožnje je tak da vozim praktično vedno na polno (je pač motor prešvoh za čoln ki ga imam, in moram tako voziti, če želim glisirati), štandgasa praktično ni, (vezan imam čoln v plitkem zalivu) tako da ne vem kako lahko nekdo na lahki gumi porabi 16l (mogoče le če stalno vleče tubo...).
Če prav razumem, moramo iznajti en kriterij, da bomo pri porabi vsi vedeli za kaj se gre. Jaz sem doslej izmeril porabo edino z max gasom na uro. Pa še ta podatek ni točen. Ocenjujem, da z štirimi osebami naredim z tankom (24l) najmanj 4 do 5 ur. 18 do 19 vozlov. Yamaha 25, čoln 150 kg, max dovoljena moč 40KS. Se pa strinjam, kdor je ponosen na premajhno porabo:tubo zadaj pa enega, dva jazbeca gor.
Poraba je sicer pomembna, vendar ne najbolj. In režim uporabe je vedno mešan.
To je podobno kot teme "kateri gumenjak". 20 let star hypalon bo še 10 let služil... Nov PVC pa tudi.
Poraba je sicer pomembna, vendar ne najbolj. In režim uporabe je vedno mešan.
To je podobno kot teme "kateri gumenjak". 20 let star hypalon bo še 10 let služil... Nov PVC pa tudi.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov