Mnenja o gumici STILMAR?
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
ja to je ok, če so zdaj malo mehki bodo poleti pretrdi tako da boš moral malo spustit, tubus ki je poletri trd je pri 16 stopinjah konkretno mehak
Mašinca bo za 2 vrh glave, smo ti kar sanjaj da se bosta samo 2 vozila a ne janadino.
Prehitro se padalci najdejo pa družba je vedno dobrodošla.
Glede srečka si lahko brez skrbi,
njegova beseda velja.
lp
cool izbor
Mašinca bo za 2 vrh glave, smo ti kar sanjaj da se bosta samo 2 vozila a ne janadino.
Prehitro se padalci najdejo pa družba je vedno dobrodošla.
Glede srečka si lahko brez skrbi,
njegova beseda velja.
lp
cool izbor
Tak kot si rekel cibro, takoj imaš polno "prijateljev".
Saj nima veze, včasih je tudi lepo da nas je malo več in da je bolj veselo.
Glede na to, da bosta sama bo motor kar primeren. Tube pa se napumpajo takrat, ko je najbolj vroče in to na predpisan tlak, ki je tam nekje 0,2 bara. Upam da sedaj ne boš vprašal kje se dobi merilec tlaka.
Glede na to, da bosta sama bo motor kar primeren. Tube pa se napumpajo takrat, ko je najbolj vroče in to na predpisan tlak, ki je tam nekje 0,2 bara. Upam da sedaj ne boš vprašal kje se dobi merilec tlaka.
Guma je guma, zaenkrat.
Že že ,da se najdejo padalci ampak vstopnina bo draga,ker pira poleti popijem ne malo
Verjetno več kot pa bo tale motorček spil bencina. Tendo bom edino mogo še nabavit, da nas ne bo skurlo gor, hehe! Hvala za vzpodbudne besede glede nakupa, mi veliko pomeni, da ga vbistvu nisem mimo vžgal. So mi februarja govorili, ko sem kupil 3m zložljiv čoln in 5hp, da navtika je strup in bom drugo leto že kupoval večjega. Jim nisem verjel, zdaj pa mam,ko je šele november pa že menjujem 
Letos sem bil čez 35 dni na morju (vem da bojo eni rekli da sem bil večinoma takrat, ko je deževalo
) pa sem tendo samo enkrat odprl, pa še to samo zato, da pokažem da jo imam, na ruti seveda.
Vedno sem imel zraven otroke in smo se pošteno namazali s kremo pa nismo nikoli imeli problemov, tak da tenda naslednje leto ostane doma. Je pa res, da smo bolj ciganske polti.
Guma je guma, zaenkrat.
Tenda je obvezna, julija in avgusta, če pa hočte raka pa škampe kože pa kar brez nje.
Krema ni dovolj.
Una za 100 ojr je čist ok. Tudi jaz sem skoraj zlomil ampak ker nisme znal montirati. Odpiral smo jo skoraj vsak dan, ker pač ne hodimo s čolna, zdrži tudi 25 vozlov vožnje.
Tako da kar se mene tiče v špici poletja če se kje parkiraš jo rabiš pa tudi če je za pol ure v zalivu.
Ker ko prži prži in ko odpreš tendo za senco AAAAMERIIIKAAA
U ko pa daš še kakšno cigansko sceno okolinokol je pa žur
Krema ni dovolj.
Una za 100 ojr je čist ok. Tudi jaz sem skoraj zlomil ampak ker nisme znal montirati. Odpiral smo jo skoraj vsak dan, ker pač ne hodimo s čolna, zdrži tudi 25 vozlov vožnje.
Tako da kar se mene tiče v špici poletja če se kje parkiraš jo rabiš pa tudi če je za pol ure v zalivu.
Ker ko prži prži in ko odpreš tendo za senco AAAAMERIIIKAAA
U ko pa daš še kakšno cigansko sceno okolinokol je pa žur
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti