camping na gumi

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

Uporabniški avatar
ttomi73
Admiral
Kraj: Kranj-okolica
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ttomi73 » Ne Maj 29, 2011 22:05

blze napisal/-a:Zakaj pa to cerado ne vržeš čez bimini? Bi imel več stojne višine?

Al ni potem več stabilno vse skupi?

O tem takrat nisem razmišljal. Mogoče je pa res da postaneš eno samo jadro. Naj LIPNIK kaj pove kako se mu to obnese izven RUTE.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Po Maj 30, 2011 22:36

Slika
Jaz imam na bimini z zadrgo pritrjeno cerado ("tatežko"), delo našega člana Barha. Zadeva je ok, imam pa inoks ogrodje biminija, na aluminijasto se nebi upal tega namestiti.
Mislim, da Lipnik ni bil najbolj zadovoljen z tanko prevleko, ki jo je imel na starem CC-ju
mirno morje
Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

OdgovorNapisal/-a CC » To Maj 31, 2011 11:33

Roman,moja prevleka je bla super,nisem pa bil zadovoljen,ker je skiper vsako noč žagal ko nor :lol: :lol:
če hočete res spat na suhem je potrebno narest cerado kot jo ima roman ali motorni,se pravi da je barka komplet zaprta,ker če je samo spredaj si pač celo noč vlažen :lol: ,je pa seveda res vse odvisno od tente,kaj lahko obesiš gor.men so jo delali iz tyveka v firmi -propip-v Slovenj G.,na straneh pa sem imel obešene še uteži,v primeru močnejšega vetra.
no ja tudi ttomijeva rešitev ni slaba,je pa res da ne moreš pri tej varjanti stat ko piješ :lol:
Lp CC
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » To Maj 31, 2011 12:00

Meni je zadosti, samo da lahko spim, pijem pa itak vedno pri drugih. :lol:
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
skiper1
Kontraadmiral
Kraj: Velenje - Krk

OdgovorNapisal/-a skiper1 » Sr Jun 01, 2011 20:47

Ja lipnikova prevleka je res bila super, samo jaz sem po ruti fasal revmo... Ker sem spal poleg njega in je bil non stop "fajhn". Pa še sedaj ne vem ali od vlage ali od česa drugega. :roll:
Ne res njegova prevleka je bila dobra. Še boljše pa je bilo na 2 ruti, ko sva pod njo raspela mini šotor. :D
Morje da in morje vzame.
pero123
Admiral

OdgovorNapisal/-a pero123 » Pe Jun 17, 2011 23:31

--Bodybanger--
tahoe
Desetnik
Kontakt:

Bivalne in svakorazne tende

OdgovorNapisal/-a tahoe » Sr Jun 22, 2011 13:22

Po naročilu delajo vse vrste cerad, tudi bivalne imajo precej izkušenj, različni materiali,...

Kontakt:

http://www.propip.si/
Uporabniški avatar
Domi
Kontraadmiral
Kraj: Koper
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Domi » Sr Jun 29, 2011 19:38

oj,
sam sem se tudi to leto lotil na novo delati navtično tendo, dosti idej dobiš na netu, na koncu je pa vse odvisno koliko € misliš porabiti. Materijal sem sam nabavil v eni trgovini v Trstu že marca, do konc maja pa sem iskal primernega mojstra, kajti te stvari meni ne grejo od rok.
Tukaj še par slikic za idejo, predvsem pa gre za zaščito pred soncem in pa vlagi, tako da se da tudi čez noč lepo spati pod njo. Pa zadnja stranica je dvignjena ,da se lepše vidi notranjost, stojna višina
Stroški: platno 15m2, zadrge 7x, elastična vrvica 12m,navadna vrvica 2m, plastični kavlji 20x, inox obročki 15x in delo - 400€
Slika
Slika
Slika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov