In spet o nakupu gumenjaka...

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

stajerc
Višji vodnik

OdgovorNapisal/-a stajerc » Po Jul 02, 2012 07:24

Lep pozdrav,
no, prišlo je do realizacije (izpit imam, čoln je zapakiran v avtu, za probo sem ga na vrtu sestavil, registrska številka je napisana, motor pa vržem v prtljažnik pred odhodom na Vis...).
Na koncu se je izšlo za kombinacijo gumenjak dolžine 3,8m + Mercury 20, to je še zgornja meja, da vse skupaj vlačim naokoli sam, pa še to ni enostavno. Vem, da s tem ne bo nekega velikega akcijskega radija, se pa veselim izletov na Budikovac,...pa po zalivih okrog otoka.
OK, še nekaj o meni, sem iz MB, letos sem pri starosti začel s številko 4, družino imam (žal le z enim otrokom), s tehniko se bavim, zadnjih 13 let sem preživel v gospodarstvu...
Izkušnje s plovili so se nehale leta 1992, ko smo prodali jadrnico klase 470, so lepi spomini na maestral na južni strani Visa in špinaker, ampak takrat sem bil še preveč nor za kaj resnega in je šla jadrnica v prodajo...

Še vprašanje, kako bo izgledalo s čolnom pri prečkanju meje SLO-CRO?

Lp,...
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Po Jul 02, 2012 07:27

Ko te bo carinik vprašal, če te bo, kaj imaš za prijaviti, poveš da imaš to pa to in imej pripravljene dokumente od čolna pa ne bo problemov.
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
borh
Viceadmiral
Kraj: PO

OdgovorNapisal/-a borh » Po Jul 02, 2012 20:10

Na meji ne bo problemov,za vsak slučaj imej pripravljene dokumente.Kateri termin imaš na Visu?,od 19.dalje se lahko kje srečamo in spijemo kako bevandico :P :P ,moja lokacija Rukavac :lol:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost