Kraje gumenjakov v Premanturi
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
To sigurno ne počnejo Romuni, Bolgari... Nimajo znanja niti izkušenj za to, tatovi iz teh dežel so večinoma Romi, ki so dobri za žeparjenje, kraje po avtoparkingih, prodajo ponarejenega zlata, prosjačenje, prostitucijo na nižjem nivoju pa take stvari. Poleg tega bi jih v tem primeru hrvaški policaji hitro polovili.
To so kar lepo njihove domače bande. Pritisk na medije bi še največ pripomogel.
To so kar lepo njihove domače bande. Pritisk na medije bi še največ pripomogel.
Ja.. saj ne da je pri nas kaj drugače.. Mojemu sosedu je zmanjkala prikolica za barko..
Drugemu so razjebali pol čolna ko so hoteli pobrat hondo bf40... tomosa so kar fliknili v morje..
Je pa res ko grem dol proti puli, da sem vedno v skrbeh za prikolico od barke ki jo tudi po več dni pustim na prostem.. (sicer imam nekaj prijateljev, kjer bi jo lahko tudi pustil na "očeh")..
Pač dosti ljudi je takšnih, ki jih ne briga in enostavno ukradejo.. nimajo slabe vesti... poglejte si tiste đapce ko greste na trajekt.. pridejo in ti začnejo prat šipo brez da bi te vprašali in potem ti težijo za denar... ajde da so to otroci, da jim daš za saldoled ok.. ampak so junci stari.. da ne govorim o tistih, ki goljufajo ljudi z mizico kjer skrivajo žogico pod kozarčkom in potem imajo okoli 2 pomagača in si podajajo po 50 eur.. policije pa od nikoder.. ali pa ne ukrepajo..
Drugemu so razjebali pol čolna ko so hoteli pobrat hondo bf40... tomosa so kar fliknili v morje..
Je pa res ko grem dol proti puli, da sem vedno v skrbeh za prikolico od barke ki jo tudi po več dni pustim na prostem.. (sicer imam nekaj prijateljev, kjer bi jo lahko tudi pustil na "očeh")..
Pač dosti ljudi je takšnih, ki jih ne briga in enostavno ukradejo.. nimajo slabe vesti... poglejte si tiste đapce ko greste na trajekt.. pridejo in ti začnejo prat šipo brez da bi te vprašali in potem ti težijo za denar... ajde da so to otroci, da jim daš za saldoled ok.. ampak so junci stari.. da ne govorim o tistih, ki goljufajo ljudi z mizico kjer skrivajo žogico pod kozarčkom in potem imajo okoli 2 pomagača in si podajajo po 50 eur.. policije pa od nikoder.. ali pa ne ukrepajo..
Tisti ki je bil oškodovan naj javno o tem spregovori.
Piše naj na:
svet@kanal-a.si
urednistvo@24ur.com
Da se posname prispevk.
Treba je dati tudi v tuje medije.
Piše naj na:
svet@kanal-a.si
urednistvo@24ur.com
Da se posname prispevk.
Treba je dati tudi v tuje medije.
Pozdravljeni
Letos sem kupil Gumenjaka Maestral 480 z motorjem Evinrude e-tec 50hp..Ker imam prikolico v Banjolah,in ker vemo da je kar nekaj plovil že izginilo iz boj se bojim tudi za svojega..Lansko leto so tastu na Tomos 18 razbili polovico čolna,polomili predale zmetali vse v vodo na srečo je gumenjak ostal.Žal kolega pa te sreče ni imel..Zanima me za kakšen nasvet,ali gumenjaka privezati na bojo ali najti kakšno ugodno ter varno Marino...Lp Tomaž
Letos sem kupil Gumenjaka Maestral 480 z motorjem Evinrude e-tec 50hp..Ker imam prikolico v Banjolah,in ker vemo da je kar nekaj plovil že izginilo iz boj se bojim tudi za svojega..Lansko leto so tastu na Tomos 18 razbili polovico čolna,polomili predale zmetali vse v vodo na srečo je gumenjak ostal.Žal kolega pa te sreče ni imel..Zanima me za kakšen nasvet,ali gumenjaka privezati na bojo ali najti kakšno ugodno ter varno Marino...Lp Tomaž
Sicer bi pasalo v drugo temo, ampak kar je res, je res !
Odgovor " Teoretika " na krajo :
In pa odgovor " Praktika " :
dobra H2O

Odgovor " Teoretika " na krajo :
kondor88 napisal/-a:če bo ukradenih veliko kasko zavarovanih, bodo morale? zavarovalnice začeti s pritiski za boljšo raziskanost...
In pa odgovor " Praktika " :
H2O napisal/-a:Če bo ukradenih veliko kasko zavarovanih plovil, bodo zavarovalnice enostavno zvišale premije.

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov