Manjši bivalni gumenjak
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
-
Original-One
- Viceadmiral
motorni napisal/-a:TALE ima vse, kar rabiš za 14 dnevno potepanje.
Za 30k dobiš pa že barko, ne pa tale jajca..
Original-One napisal/-a:motorni napisal/-a:TALE ima vse, kar rabiš za 14 dnevno potepanje.
Tole je pa, kot igrati se s šibicami v skladišču smodnika.
PS
gumice so odlična varianta, le zame ščepec predraga (6 m+)
https://vodovod-rh.si/
-
Original-One
- Viceadmiral
Roberth1 napisal/-a:Original-One napisal/-a:motorni napisal/-a:TALE ima vse, kar rabiš za 14 dnevno potepanje.
Tole je pa, kot igrati se s šibicami v skladišču smodnika.
PS
gumice so odlična varianta, le zame ščepec predraga (6 m+)
Seveda so gumice odlična varijanta, tud jaz bi imel kakšno hudo, samo tista sestavljanka zgoraj za 30k, ne hvala..
Za izdelavo kvalitetnih gumenjakov je potrebno nekaj več časa in materijala. Lepljenje tubusev iz hypalona zahteva precizen in zamuden postopek izdelave od kroja do koncnega izdelka. Tako kot pri večini izdelkov, ki so na trgu v tem obdobju pa je podobno tudi pri gumenjakih. Cenovni razpon je velik in gumenjak lahko na Kitajskem kupis ze za zelo ugoden denar. Ce pa zelis nekaj vec gre cena ustrezno gor. Istocasno se dviguje tudi nivo kvalitete, dizajna, zaupanja v izdelek, ponosa itd.
Kolega Exclusive, jaz bi rekel da kompliciraš. So ti že svetovali da za štart kupi do 5m za tvojih nekaj jurjev še to zimo, porihtaj in že letos na morje. Jesen pa na mornarja in kupi bolj ustrezno če se ti zdi. Jaz sem z mojo gumo 4,7 / 60KM prevozu in prespal kar nekaj in mi popolnoma zadošča za 14 dni robinzona. Odločit se pa moraš sam al boš že to poletje plul al boš samo sanjal in gledal. No sej sanje niso prepovedane tako da kar nadaljuj.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
ttomi73 napisal/-a:Kolega Exclusive, jaz bi rekel da kompliciraš. So ti že svetovali da za štart kupi do 5m za tvojih nekaj jurjev še to zimo, porihtaj in že letos na morje. Jesen pa na mornarja in kupi bolj ustrezno če se ti zdi. Jaz sem z mojo gumo 4,7 / 60KM prevozu in prespal kar nekaj in mi popolnoma zadošča za 14 dni robinzona. Odločit se pa moraš sam al boš že to poletje plul al boš samo sanjal in gledal. No sej sanje niso prepovedane tako da kar nadaljuj.
Kako se je obnesla tvoja guma 4.7? Napiši kaj več prosim
Mal pobrskaj po mojih postih k sem o tem že kr nekej pisal. V bistvu ti še ne veš kaj bi sploh rad, ker skačeš od nekaj metrskih gumic na plastično kabino,... Mogoče je boljš da si rečeš budget do max 3K in vzameš nekaj do 4-5m in se začneš s tem ukvarjat. Minil ti bo čas in pridobil boš prepotrebne izkušnje ker kot vidm jih nimaš.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost