Transport gumenjaka in motor

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Po Jul 04, 2016 02:42

Gumenjaki s mehkim dnom okoli 3m imajo ponavadi malo prenizko steno za kratko nogo in od tam izvira spricanje motorja.
stane1
Naddesetnik
Kraj: domžale

OdgovorNapisal/-a stane1 » Sr Jul 06, 2016 23:29

tyson napisal/-a:jaz imam 20KM yamaho in podaljšek za ročico... kar se konj tiče, več ne rabim... sedim na klopci in 3 ure zdržema ni bil noben problem, ko sva šla z ženo z Lastovo na Korčulo, in okoli nje...cca 7 ur vožnje skupaj...kupil sem orig.cerado, če je ponoči dež ga pokrijem, pa pred galebjimi izstrelki, pride prav... jo vozim zvito na špici, kjer imam 2 hoboka...pijača in cunje...senca je solidna...

Koliko pa te je prišla original cerada? Tudi jaz imam t40 pa me zanima nakup cerade...
Bartol
Kapitan korvete

OdgovorNapisal/-a Bartol » Po Avg 08, 2016 18:14

Jaz sem več kot deset let na prikolici prevažal zložljivo 380cm gumico in razen za potrebe servisiranja nikoli nisem snel motorja (52kg). Ko sem gumico lani prodal, ni bilo videti, da bi se to kje poznalo.
tyson

OdgovorNapisal/-a tyson » Sr Avg 10, 2016 00:06

stane1 napisal/-a:
tyson napisal/-a:jaz imam 20KM yamaho in podaljšek za ročico... kar se konj tiče, več ne rabim... sedim na klopci in 3 ure zdržema ni bil noben problem, ko sva šla z ženo z Lastovo na Korčulo, in okoli nje...cca 7 ur vožnje skupaj...kupil sem orig.cerado, če je ponoči dež ga pokrijem, pa pred galebjimi izstrelki, pride prav... jo vozim zvito na špici, kjer imam 2 hoboka...pijača in cunje...senca je solidna...

Koliko pa te je prišla original cerada? Tudi jaz imam t40 pa me zanima nakup cerade...

200€ stane v Trzinu.
ernijev
Poročnik korvete

OdgovorNapisal/-a ernijev » To Jan 31, 2017 18:06

TadejX napisal/-a:Mene pa zanima, zakaj spoh imaš čoln z mehkom dnom, če ga voziš na prikolici ? In berem, da imaš prostor, da ga prezimuješ napihnjenega na prikolici.

A ne bi raje zamenjal za čoln s trdim dnom, ker boš čisto drzgače plul.

Opažam, da sem spustil ta komentar.
Ja ideja je bila ravno zaradi tega, da ne kupujem prikolice, ampak potem, ko sem čoln že kupil in sprobal je bilo že prepozno . Čoln je bil pretežek za transport in ja danes bi z veseljem menjal za čoln s trdim dnom, ker na valovih je precej neugodno pri višji hitrosti.
Ne obstajajo neumna vprašanja, obstajajo le neumni odgovori!
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Če Feb 02, 2017 10:07

Ja, mehko dno nima skoraj nobenega vgreza in je zato bolj nestabilen. Rabiš pa manj konjev za glisiranje. Je pa sigurno trdo dno nekaj čisto drugega.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov