Transport gumenjaka in motor
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
tyson napisal/-a:jaz imam 20KM yamaho in podaljšek za ročico... kar se konj tiče, več ne rabim... sedim na klopci in 3 ure zdržema ni bil noben problem, ko sva šla z ženo z Lastovo na Korčulo, in okoli nje...cca 7 ur vožnje skupaj...kupil sem orig.cerado, če je ponoči dež ga pokrijem, pa pred galebjimi izstrelki, pride prav... jo vozim zvito na špici, kjer imam 2 hoboka...pijača in cunje...senca je solidna...
Koliko pa te je prišla original cerada? Tudi jaz imam t40 pa me zanima nakup cerade...
-
tyson
stane1 napisal/-a:tyson napisal/-a:jaz imam 20KM yamaho in podaljšek za ročico... kar se konj tiče, več ne rabim... sedim na klopci in 3 ure zdržema ni bil noben problem, ko sva šla z ženo z Lastovo na Korčulo, in okoli nje...cca 7 ur vožnje skupaj...kupil sem orig.cerado, če je ponoči dež ga pokrijem, pa pred galebjimi izstrelki, pride prav... jo vozim zvito na špici, kjer imam 2 hoboka...pijača in cunje...senca je solidna...
Koliko pa te je prišla original cerada? Tudi jaz imam t40 pa me zanima nakup cerade...
200€ stane v Trzinu.
TadejX napisal/-a:Mene pa zanima, zakaj spoh imaš čoln z mehkom dnom, če ga voziš na prikolici ? In berem, da imaš prostor, da ga prezimuješ napihnjenega na prikolici.
A ne bi raje zamenjal za čoln s trdim dnom, ker boš čisto drzgače plul.
Opažam, da sem spustil ta komentar.
Ja ideja je bila ravno zaradi tega, da ne kupujem prikolice, ampak potem, ko sem čoln že kupil in sprobal je bilo že prepozno . Čoln je bil pretežek za transport in ja danes bi z veseljem menjal za čoln s trdim dnom, ker na valovih je precej neugodno pri višji hitrosti.
Ne obstajajo neumna vprašanja, obstajajo le neumni odgovori!
-
Daki
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov