Med preizkušnjo čolna mi je uspelo izgubiti zatič za koleščka, kot je viden na spodnji sliki.
Kje lahko kupim nadomestnega?

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

standi79 napisal/-a:kaj menite o tem https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 0prikolica
iščemo prvi gumenjak. Budget nekje do 4000 € max. in sem v dilemi kaj vzet ali kakega JAM 400 + 25ks motor ali tega zgoraj na linku.
malo me je strah glede gum in motorja, ki je videt star bolj. kako je s popravili teh motorjev?
sem nov v navtiki in prosim za pomoč!
Hvala vam.
KANCLER napisal/-a:standi79 napisal/-a:kaj menite o tem https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 0prikolica
iščemo prvi gumenjak. Budget nekje do 4000 € max. in sem v dilemi kaj vzet ali kakega JAM 400 + 25ks motor ali tega zgoraj na linku.
malo me je strah glede gum in motorja, ki je videt star bolj. kako je s popravili teh motorjev?
Hvala vam.
Pozdravljen.
Za prvega gumenjaka mislim, da bi bila ta gumica zelo dobra.. tudi tubusi izgledajo dobro.. Za motor pa nisem siguren.. pise da je bil ze obnovljen.. odvisno kdo in kako ga je obnavljal... je pa tak motor kar velik potrosnik.. pomoje okoli 18l/h..
Lp
standi79 napisal/-a:KANCLER napisal/-a:standi79 napisal/-a:kaj menite o tem https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 0prikolica
Hvala vam.
Pozdravljen.
Za prvega gumenjaka mislim, da bi bila ta gumica zelo dobra.. tudi tubusi izgledajo dobro.. Za motor pa nisem siguren.. pise da je bil ze obnovljen.. odvisno kdo in kako ga je obnavljal... je pa tak motor kar velik potrosnik.. pomoje okoli 18l/h..
Lp
aja tako zelo velik potrošnik je? uuu to pa nisem vedel.
Ali laj mlajsega, sestavljivega in z 25 km motorjem...
standi79 napisal/-a:Res ne vem... al kaj starejsega in na volan in na prikolici. Ali laj mlajsega, sestavljivega in z 25 km motorjem...
mikele napisal/-a:standi79 napisal/-a:Res ne vem... al kaj starejsega in na volan in na prikolici. Ali laj mlajsega, sestavljivega in z 25 km motorjem...
Čoln z oglasa je v letih, ko bo potrebna menjava tube ( csm cca.2500€-2700€; pvc cca.2000€). Tudi, če tuba in ostalo na njej izgleda dobro, preveri, da ne “pušča” črne barve, ker boste kot dimnikarji na morju.
Mogoče malo denarja več v štartu, pa potem manj sivih las.
Dobro premisli.
KANCLER napisal/-a:standi79 napisal/-a:KANCLER napisal/-a:
Pozdravljen.
Lp
aja tako zelo velik potrošnik je? uuu to pa nisem vedel.
Ja.. pod 15 zagotovo ne gre.. + racunaj se olje, ki pa tudi ni poceni..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov