snake napisal/-a:...
Jaz nisem sposoben se delat bedaka in tulit v isti rog,kot vsi,samo da sem IN.(tudi poklic mam tak,da si tega nemorem privoščit)
...
Za koji kurac si pa kupu avto,da si ga pol moral predelat,da je teku normalno.
Snake, skuliraj se in izpusti psovke. V pravilih foruma je nekaj v zvezi s tem, s čimer smo se ob prvi prijavi strinjali.
Tole je tudi definitivno 'sranje' po temi. Kakšno zvezo ima to, da se ti razburjaš, s pojavom 'chine walk', o katerem teče tema?
Ko že misliš, da ostali udeleženci ne vedo, kaj delajo, napiši to enkrat (kar si že) in počakaj na izide poskusov - saj jih nameravajo objaviti.
In praksa bo nedvomno pokazala, kam pes taco moli (in katero).
snake napisal/-a:Jaz enostavno kopim takega,da sem z njim zadovoljen brez predelav. Je pa res,da so ljudje,ki si hočejo grenit življenje. In kupujejo stvari,ki jim niso všeč in jih hočejo na vsak način spremenit.
Na srečo obstajajo tudi ljudje, ki niso zadovoljeni z zatečenim stanjem - sicer bi bili verjetno še vedno pri kamnitih sekirah (ali pa še tam ne).
Nič hudega, če nis(m)o vsi taki, ampak tisti, ki jih imamo, so dragoceni. Jaz jim definitivno ne zavidam ne znanja ne zagona - in prepričan sem, da če ga bodo polomili, se bodo tudi iz polomije veliko naučili.
Pregovor pravi - osel gre le enkrat na led. Drugi pregovor pravi: "baš to je oslovstvo" - tisti, ki gre večkrat, pa se lahko izuri in odpleše bolero na olimpijadi...

snake napisal/-a:Še eno pravilo van dam v dokazilo(ker itak želite dokaze)
Govorimo o poroki............
Moški si želi,da se žena nebi nič spremenila.......
ženska hoče moža takoj spremenit.
Upam,da ste vi "frizerji" to razumeli.......................ker je to za vas ! ! ! !
Nasprotna skrajnost je z otroki, za katere bi kaki starši želeli, da bi bili vse življenje majhni in vedno ubogljivi. Puberteta in tako naprej je pa sploh katastrofa...
Potem kakemu maminemu sinčku, ko ima 50 let umre mama in je čisto izgubljen in nesamostojen (poznam take primere).
Ljudje morajo rasti, če jim hočeš dobro - tako zakonci kot otroci.
Pravijo, da so v vesolju edina stalnica (poleg entropijskega in Murphy-jevega zakona) spremembe. In
organizem, ki ga zamrzneš v nespremenljivost, je mrtev.
Tile fantje bi definitivno radi spreminjali svet na bolje.
Jaz sem za (tudi če mogoče ne zmorem več tega, da se jim pridružim).
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...