top a tvoj star tomos 4 ki je rjast od znotraj bi mi ga prodal ? motor imam ampak spodnji del motorja ni dober pri mojem . tako da če si zainteresiran za prodajo mi piši zasebno sporočilo .
lp jan
Z-ray gumenjaki
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
jebela, spet se je zaloga nabrala, še dobro da 90% izvozi, eden manj na zavodu
vrvico si pa moram privezat na čoln, ker to je zelo pogosta havarija ob brodolomih ........ v 15 letih jo še nisem izgubil, verjetno sem letos na vrsti, še dobro da kasko to posebej krije
.... pri nekitajcih
.... pri kitajcijh je pa to že v garanciji
takega zeta si tudi jaz želim ..... da mi odkupi vse zaloge, pa še hči od bajte odpelje ....... verjetno je čolne na šrangi moral kupit:)
vrvico si pa moram privezat na čoln, ker to je zelo pogosta havarija ob brodolomih ........ v 15 letih jo še nisem izgubil, verjetno sem letos na vrsti, še dobro da kasko to posebej krije
takega zeta si tudi jaz želim ..... da mi odkupi vse zaloge, pa še hči od bajte odpelje ....... verjetno je čolne na šrangi moral kupit:)
-
nautic boy
- Kapitan korvete
- Kraj: DOMŽALE - PAG
motozbor napisal/-a:.... V primerjavi s 3x drazjim zodiacom in yamaho, ki so mu po 4 letah razpadli mimogrede.
Da zodiac razpade po 4 ih letih pa prvič slišim haha... Imam kadeta letnik 2003 pa bi po tvoje že 2x moral razpasti pa ti povem da je kot nov.
Ti povem še nekaj: Prav vsako leto mi kaki Čehi ali Slovaki ki so nabavili novega kitajca s Parsunom nevoščljivo gledajo čoln in v pogovoru potem zvem da to je pa prava stvar in da so jih na suho nateg.... ker ko pogledamo njihov kitajc po enem letu zvite deske da komaj sestaviš čoln, polomljena ali zvita sedalna deska, razpoke na spojih med krmno steno in tubami, luknjice pod deskami , barva bledi, itd itd... Tudi so mi lani ponujali v zameno za kadeta čisto novega kitajca še zapakiranga pa ga nisem hotel.....
lp, Z
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov