gumenjak zodiac 285
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
gumenjak zodiac 285
Živijo, sem nov na tem forumu pa bi vprašal če se prodaja kak gumenjak zodiac cadet 285 z 5 konjskim motorjem po možnosti da ima rezervar na sebi ne vem pa če je bolje 2 ali 4 taktni hvala v naprej za odgovor
L.P.Valter
L.P.Valter
gumenjak zodiac 285
ne ne rabim večjega imamo v družini večjo barko pa je ne uporabljam vem kakšne stroške nosi rabim takega ki ga ne rabi rigistrirat
Kaj pa če pogledaš za novega,mislim da ne more biti prav drag,če ga misliš imet dalj časa.Saj ne da bi te strašil,samo ponavadi se pri zodiakih rado odlepi dno,tako da boš redno pri serviserju.
Na dolgi rok ti svetujem da pogledaš za kakega iz Hypalona,je cenovno kar dražji,ampak ga boš lahko imel zelo dolgo brez problemov.
Recimo kaj takega
http://www.marinar-gt.si/index.php?page=cenik_colni_zlozljivi_resevalni
Na dolgi rok ti svetujem da pogledaš za kakega iz Hypalona,je cenovno kar dražji,ampak ga boš lahko imel zelo dolgo brez problemov.
Recimo kaj takega
http://www.marinar-gt.si/index.php?page=cenik_colni_zlozljivi_resevalni
gumenjak zodiac 285
ja ma novi je malo drag če mislim kupiti tudi motor,saj se mi tako hudo ne mudi pa lahko počakam še kako priliko
Jaz sem imel takega s Tohatsujem 5KM 2taktni in sem ga lani prodal.
Lah rečem samo da je odličen čoln. Letnik 2002 , torej 10 let star čoln je bil kot nov, s katerimkoli sem primerjal magari z novimi kitajci ali 2-3 leta starimi Yamahami je ta bolje izgledal, tako vizuelno kot kvalitetno narejen, da bi se podn odlimal? Kajpaše,...podn je bil kot nov, raven, edino enkrat sem ga prebarval ker se je malo odluščila barva. Pri novih kitajcih in celo pri novem ZOOMU so bile deske vse zvite že po prvem letu ker so tanjše.
Tudi zloži in umije se en dva tri,...z motorjem vred gre v polovico prtljažnika passata limuzine
Motor obvezno 2taktni 5 KM je idealen za ta čoln, ni stroškov z vinjeto in reg., motor pa zglisira čoln z nekje 150kg obremenitve, torej dva ne pretežka in kaka torba že glisiraš. Tak motor pije okol 1 l na uro zato s polnim notranjim tankom 1,8l in kakima dvema litroma rezerve je dost za cel dan, nimaš kej rabit zunanjega tanka ker na čolnu ni prostora.
ajd lp
Lah rečem samo da je odličen čoln. Letnik 2002 , torej 10 let star čoln je bil kot nov, s katerimkoli sem primerjal magari z novimi kitajci ali 2-3 leta starimi Yamahami je ta bolje izgledal, tako vizuelno kot kvalitetno narejen, da bi se podn odlimal? Kajpaše,...podn je bil kot nov, raven, edino enkrat sem ga prebarval ker se je malo odluščila barva. Pri novih kitajcih in celo pri novem ZOOMU so bile deske vse zvite že po prvem letu ker so tanjše.
Tudi zloži in umije se en dva tri,...z motorjem vred gre v polovico prtljažnika passata limuzine
Motor obvezno 2taktni 5 KM je idealen za ta čoln, ni stroškov z vinjeto in reg., motor pa zglisira čoln z nekje 150kg obremenitve, torej dva ne pretežka in kaka torba že glisiraš. Tak motor pije okol 1 l na uro zato s polnim notranjim tankom 1,8l in kakima dvema litroma rezerve je dost za cel dan, nimaš kej rabit zunanjega tanka ker na čolnu ni prostora.
ajd lp
se strinjam s kotulcom. kolega je imel 3m kitajca z zložljivim alu dnom in elektromotorjem. Čoln je bil star cca. 4 leta in rabljen par krat na sezono za ribolov. Ni bilo nobenih težav z dnom (da bi ga npr. zvijalo in podobno) in stvar je služila 100 % zadovoljivo. Čoln se je z dnom, krmno steno, vesli in sedalom lepo zložil v večjo vrečo, ki je zasedla večino prtljažnika Berlinga, vendar je bila težko ko sv.... (cca. 50 kg) in če je človk prej jedel bolj švoh kosilo, se je kr namatral. ko si dal v prtljažnik še motor, je ostalo ravno prostora za en rukzok oz. manjšo torbo. Drugače pa si čolniček napihnil s kompresorčkom, ki si ga štekal v avto in je bilo 1,2,3 vse pripravljeno.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta