Bo zgleda treba kupiti novo gumico pa me zanima kakšna je bistvena razlika med zodiac zoomom 310 in cadet solid 310.
Bistvo je da je čim bolj kompakten (mora iti v avto). Pa tudi v sami plovnosti me zanima če kdo ve kakšna je razlika...
Kolikor sem sam opazil ima cadet malo večjo prostornost zaradi manjših tubusov to je pa tudi vse.
BO TREBA NOV GUMENJAK :)) RAZLIKA MED ZOOM in CADET SOLID
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Razlika je v ceni,materijal ter obtelava je na pogled pri ZOOM slabša,CadetS 5 let ZOOM 2 leta garancije.Preizkusil oba .CadetS občutno bolj stabilen.ZOOM narejen Kitajska CadetS Francija.Jaz sem kupil gumo za 2 vendar sem se na koncu odločil za Cadet 340S ki je za pakiranje enako velik je pa tistih 30 cm zelo dobrodošlih pri odhodu na plažo.
eragon napisal/-a:Živjo
Da ne bom odpiral nove teme.
Mene me zanima koliko je doseg čolna 3.5m z 20 konji z trdim dnom ali je to bolj za ob obali ali se da it tudi na primer Rab-Silba
Za to relacijo bi moral najti idealno vreme, drugače bo vse skupaj bolj muka kot uživanje. Pa še to bi bilo smiselno iti ob obali Paga pa potem do Oliba in nato do Silbe, direkt linija pa je bolj loterija.
Guma je guma, zaenkrat.
Bolj SuperLoto kot kaj drugega.
Štart iz Raba zgodaj zjutraj , nazaj pozno proti večeru. Drugače bo rodeo .
Na lanski ruti sem po dostavljeni travarici pičil nazaj iz Silbe proti Pagu , ter smo imeli kar lepo jahanje. Ma hudič je ker se tistih 12NM takrat vleče ko kurja čeva, nikakor konca .... Gre brez problema , ma ni pa užitek. Imam pa 5m gumico s trdim podnom...
Če je morje olje greš lahko tud do Splita.
Štart iz Raba zgodaj zjutraj , nazaj pozno proti večeru. Drugače bo rodeo .
Na lanski ruti sem po dostavljeni travarici pičil nazaj iz Silbe proti Pagu , ter smo imeli kar lepo jahanje. Ma hudič je ker se tistih 12NM takrat vleče ko kurja čeva, nikakor konca .... Gre brez problema , ma ni pa užitek. Imam pa 5m gumico s trdim podnom...
Če je morje olje greš lahko tud do Splita.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta