GUMENJAK GRAND c330 - mnenja
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
GUMENJAK GRAND c330 - mnenja
NEKAKO SEM SE ZAGLEDAL v čoln GRAND c330. Prdajajo pri motonautiki... Cena je ugodna trdijo da kvaliteta tudi.
Imate kakšno mnenje o teh čolnih? Najprej sem mislil Zodiac cadeta 310s vendar za nižjo cenodobime tega granda pa še prostornejši je...
Kakšno mnenje???
Imate kakšno mnenje o teh čolnih? Najprej sem mislil Zodiac cadeta 310s vendar za nižjo cenodobime tega granda pa še prostornejši je...
Kakšno mnenje???
Ja hudimana ... zdaj pa res več ne vem brige B350 je večji in lažji od granda ... pa še neka akcija je pri as boats ...
torej:
- cadet 340s
- grand c330
- brige b350
tile trije so v igri. cadet je najdražji ne vem pa če toliko izstopa po kvaliteti od drugih dveh. katerega bi vi izbrali in zakaj... se opravičujem zaradi kompliciranja vnaprej ... imam še čas za nakup in nočem zaj...i
)))
torej:
- cadet 340s
- grand c330
- brige b350
tile trije so v igri. cadet je najdražji ne vem pa če toliko izstopa po kvaliteti od drugih dveh. katerega bi vi izbrali in zakaj... se opravičujem zaradi kompliciranja vnaprej ... imam še čas za nakup in nočem zaj...i
-
Maestral9
Ve eni temi si omenil, da mora biti zadeva zložljiva, ker greš juuuuužno:)
Tale ima platično dno, je bistveno boljša plovba z takšnim dnom, samo ga boš moral na strehi vozit kar najbrž ni problem.
Pozanimaj pa se da je to dno res stekloplastika ne kakšne kitajske reciklirane plastenke ulite v kalup, da o gumi ne govorim.
LP
Tale ima platično dno, je bistveno boljša plovba z takšnim dnom, samo ga boš moral na strehi vozit kar najbrž ni problem.
Pozanimaj pa se da je to dno res stekloplastika ne kakšne kitajske reciklirane plastenke ulite v kalup, da o gumi ne govorim.
LP
razumem, samo ne vem kako je s tež0 ker dovoljena teža na papirjih od avtomobila je 70 kg.. ne vem kaj to pomeni če daš na streho 100 kg ali več... vožnja je kar dolga 2500 km na eno stran ... ne vem če bi blo glih ziher pri kakšnem močnejšem zaviranju an avtocesti ali kje drugje.
Dodatne prikolice pa nočem ker me moti na poti.
Dodatne prikolice pa nočem ker me moti na poti.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost