Torej prebral sem si kar nekaj pa me vseeno zanima kaj bi priporočali za novopečenega uporabnika,da lahko na gumenjaku tudi kdaj prespi, si kaj skuha pa potem piči naprej zjutraj itd...?
Skratka ,da bi bila kot majhna bivalna prikolica na vodi
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
H2O napisal/-a:Eno resno vprašanje (upam da me ne boste spet obtožili, da sem posral temo). Kako je pa s sranjem na gumenjakih? Jaz si ne predstavljam bit dva tedna brez sekreta
Rok-11 napisal/-a:Enako kot na drugih malih čolnih... rit čez rob...
Ali pa plavanje na obalo... ali pa samo plavanje...
Roberth1 napisal/-a:Rok-11 napisal/-a:Enako kot na drugih malih čolnih... rit čez rob...
Ali pa plavanje na obalo... ali pa samo plavanje...
https://youtube.com/watch?v=CXCLt3jLD3s
Harry napisal/-a:Exclusive, če misliš resno in imaš denar za avto srednjega razreda, si poglej gumenjake Formenti for sea - ZAR, ki so pripravljeni za navtično kampiranje, rabljeni znajo biti sedaj (Februar), v Italiji dokaj ugodni.
Če pa ni "špage" ti svetujem gumo 5m, 50ks, čim lažjo in prazno, da boš lahko natovoril vso kramo skupaj z dvemi igluji!
Dobra stran; če pihne preveč, lahko pustiš vse, in ni prevelike zgube, pa še nobenega ni treba reševat.
Ne boš se drenjal, vsi bodo imeli dovolj prostora, srali boste po želji.
Na večini dalmatinskih otokov so le goži in podgane, tolažiš se s tem, da kjer ni gožev, so podgane in obratno, če pa jih ni, bo nadlogo nadomestil kak domoljub!
Vsekakor pa v obeh primerih svetujem vsaj dober vodootporen telefon in pakirano enkratno cinkovo baterijo za polnenje v sili.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov