Zdravo
Kupujem nov gumenjak 3m dolžine
kaj mi priporočate zložljivo dno
Yamaha
Grand
Brig
Motor imam že doma 5ks Yamaha
Hvala za odgovore
pomoč
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
gumenjak
Sem malo pogledal po spletu in mi je honda gumenjak
tudi meni všeč cenovno je pa vse približno enako
tudi meni všeč cenovno je pa vse približno enako
gumenjak honda
Prosim če mi lahko kdo iz izkušenj pove
kakšna je kvaliteta honda gumenjakov glede na konkurenco
in sama plovnost
Hvala za pomoč
kakšna je kvaliteta honda gumenjakov glede na konkurenco
in sama plovnost
Hvala za pomoč
Jaz imam honvawe t40 sedaj eno sezono. Ni vidnih sledi uporabe, sama izdelava pa me je negativno presenetila saj je skoraj po vseh lepljenih površinah ob robovih vidna sled lepila. Dokler čoln ni bil na soncu se ni opazilo sedaj pa je lepilo porumenelo. Tudi na samih lepljenih površinah so opazni mehurčki oz. površina ni ravna. Bomo videli kako bo v prihodnje. Do bližnjih zalivčkov in otočkov je v mirnem plovba ok v valovih pa bolj tako tako. Zložljivo dno pač.
gumenjak
Matjaž jaz sem bil že odločen za hondo
sedaj sem pa zopet na začetku
Napišite še več izkušenj
Hvala
sedaj sem pa zopet na začetku
Napišite še več izkušenj
Hvala
Sam imam 3 m Hondo z alu dnom že 5 sezon. Po sezoni gumo in aluminij operem z detergentom, posušim in shranim. Ni videti, da bi gumo načel čas.
V primerjavi z gumenjaki podobnih dolžin in cenovnega razreda ima večje tubuse.
Če bi kupoval še enkrat bi se verjetno oz. zagotovo odločil enako.
Naslednji gumenjak bo Honda dolžine 3,5 m
LP
V primerjavi z gumenjaki podobnih dolžin in cenovnega razreda ima večje tubuse.
Če bi kupoval še enkrat bi se verjetno oz. zagotovo odločil enako.
Naslednji gumenjak bo Honda dolžine 3,5 m
LP
-
Daki
Živjo,
Tudi jaz sem letos kupil hondo 390 cm in sem zelo zadovoljen. Čoln ima velike tubuse vožnja po razburkanem morju pa v nobenem čolnu ni bog ve kaj. Sicer zelo stabilen tudi kadar te večji čoln "zruka" z valovi.
Na AS domžale sem se tudi zmenil za primeren popust, ko na yamahi za popust niti slišati nočejo.
Je pa res, da so starejši čolni honwave boljše kvalitete, saj sem čoln 6x letos že spustil/potegnil iz vode in se že poznajo odrgnine na podnu, ki drži alupodnice.
Tudi jaz sem letos kupil hondo 390 cm in sem zelo zadovoljen. Čoln ima velike tubuse vožnja po razburkanem morju pa v nobenem čolnu ni bog ve kaj. Sicer zelo stabilen tudi kadar te večji čoln "zruka" z valovi.
Na AS domžale sem se tudi zmenil za primeren popust, ko na yamahi za popust niti slišati nočejo.
Je pa res, da so starejši čolni honwave boljše kvalitete, saj sem čoln 6x letos že spustil/potegnil iz vode in se že poznajo odrgnine na podnu, ki drži alupodnice.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost