kr3mn1 napisal/-a:Jaz sem bežal s ptuja, drugi pa zgleda silite v nesrečo. Če bi bil to tak dober ulov, ga že od junija ne bi bilo več na mornarju.
Tudi jaz sem si ta čoln ogledoval, za mnenje povprašav serivserja in sem se na koncu odločil, da ga ne kupim. Zanimal me je zgolj čoln, brez motorja, a je serviser na koncu povedal, da bi se moral skoraj zagotovo odločiti za menjavo tubusov, saj ti spuščajo in so že bili velikokrat flikani. Menjava bi me stala 3500-4000 EUR. Resda bi potem imel skoraj nov čoln, a če upoštevaš, da je vse skupaj sestavljeno oz. "spacano" iz 2 čolnov, to ni dober nakup za začetnika. Tudi serviser mi je rekel, da bi to bil kvečjemu nakup za kakšnega serviserja, ne pa za končnega uporabnika.
Pa še glede puščanja, če lastnik reče, da malo pušča oz. da v 3 tednih malo spusti, potem veš, da je resnica veliko hujša. Če bi res tako malo puščal, lastnik tega sploh omenil ne bi, tako pa je velika verjetnost, da spusti v nekaj dnevih, in če boš naknadno karkoli jamral, ti itak lahko reče, da te je opozoril, da malo pušča...
Torej, nekemu začetniku v navtiki predlagam "velik ovinek" okrog tega čolna...