Registracija gumenjaka

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

metkawolf
Desetnik

Registracija gumenjaka

OdgovorNapisal/-a metkawolf » Ne Feb 07, 2016 14:02

Pozdravljeni,

se že naprej opravičujem, če je tema že odprta - ampak nisem našel kaj uporabnega.
Skratka; kupili smo malo gumico, YAM 360, letnik 2000. Čoln ima
vpisni list, registriran je bil nazadnje 2010. Prejšnji lastnik mi bo poslal kupoprodajno pogodbo, da lahko uredim prepis?
Prosim lepo, mi kdo pove, kako poteka registracija?
Moram peljati gumico v Koper??
Prosim, ne se mi preveč smejat, ampak naše izkušnje z navitko so 0.
Izpit sem naredil konec prejšnjega leta, zdaj pa bi začeli malo
"plužit" po vodi :)
Aja, nisem omenil - čoln je umazan, rahlo pušča bojda...
Ampak o teh temah vas bom zamoril malo kasneje, ko ga razpakiram in
napumpam...
Hvala lepa za odgovore, lep dan vsem,
W
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Ne Feb 07, 2016 21:44

Čoln lahko registriraš v Kopru, Piranu ali Izoli. Tam kjer je bil prej, ga daj tudi zdaj. Ker če je že bil registriran, se samo zamenja lastnika in na novo registrira (že imajo podatke). Vseeno je najboljše, da pokličeš na Upravo za pomorstvo, poveš situacijo, pa ti bodo vse povedali, da ne boš imel sitnosti.
autokamp
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a autokamp » Po Feb 08, 2016 15:42

Bolj kor registracija me skrbi da "malo pušča". PVC gumenjaki so kar zahtevni za flikanje.
Uporabniški avatar
jozko
Admiral

OdgovorNapisal/-a jozko » Po Feb 08, 2016 16:33

Daki napisal/-a:Čoln lahko registriraš v Kopru, Piranu ali Izoli. Tam kjer je bil prej, ga daj tudi zdaj. Ker če je že bil registriran, se samo zamenja lastnika in na novo registrira (že imajo podatke). Vseeno je najboljše, da pokličeš na Upravo za pomorstvo, poveš situacijo, pa ti bodo vse povedali, da ne boš imel sitnosti.

Pregledi čolnov se občasno opravljajo tudi drugod po Sloveniji. Več lahko na zs :!:
Ta "malo pušča" je lahko problem. Svetujem, da najprej odpraviš puščanje in šele nato opraviš vpis v vpisnik :roll:
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost