Izdelava tende za gumenjak

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

selce
Naddesetnik

Izdelava tende za gumenjak

OdgovorNapisal/-a selce » Pe Jul 08, 2016 11:14

Zanima me gdo bi mi po naročilu naredil tendo. Sedaj ležim v bolnici na Reki in imam čas to pisat.Sezona za plutje je za mene letos zaključena.
tedi
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a tedi » Ne Jul 10, 2016 12:17

ej tende po narocilu dela jadra morje v Izoli :
http://jadramorje.com/kontakt/
kaj se ti je zgodilo kaj pri plovbi ? lp
Uporabniški avatar
jozko
Admiral

OdgovorNapisal/-a jozko » Ne Jul 10, 2016 13:02

selce, kaj pa se ti je zgodilo :?:
Želim ti čim prejšnje okrevanje :!:
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
plagiator
Kontraadmiral
Kraj: Maribor - Pašman

OdgovorNapisal/-a plagiator » Po Jul 11, 2016 14:10

Tudi jaz ti želim čimprejšnje okrevanje in upam, da ni kaj resnega, hkrati pa me ima firbec kaj se ti je zgodilo. Za kakšno tendo sprašuješ, imam nekaj takšnega če te zanima NOVO!
Slika
Slika
Če ni v moji moči da ti pomagam, ti tudi slabega ne želim
selce
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a selce » Če Jul 14, 2016 09:00

No končno se lahko javim.Hvala vsem trem za odgovor.Bil sem na operaciji slepiča in sem še sedaj bolnici. Počasi gre na bolje.Želim pa res nekaj takega kot imaš ti,edino da bi bila zadaj mogoce malo daljša.MMoral bi jo probat tako da se bova midva še slišala.Želim vam obilo užitkov na morju . Mirno morje
tedi
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a tedi » So Jul 16, 2016 18:17

ja čimprejšnje okrevanje,
nam lahko poveš v preventivo glede slepiča , si imel kake simptome - znake , da nekaj ni v redu z zdravjem preden si šel do bolnice ali te kar zgrabilo? lp
Nazadnje spremenil tedi, dne Ne Jul 17, 2016 19:48, skupaj popravljeno 1 krat.
plagiator
Kontraadmiral
Kraj: Maribor - Pašman

OdgovorNapisal/-a plagiator » So Jul 16, 2016 21:31

Zadeva s slepičem zna biti precej zapletena, sploh v kolikor ni v dovolj hitrem stanju urejena. Vsekakor upam, da se bo zdravje čimprej uredilo ter omogočalo uživanje na morju, ter tudi v vsakdanjem življenju!
Če ni v moji moči da ti pomagam, ti tudi slabega ne želim
selce
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a selce » Sr Jul 20, 2016 09:31

Hvala za lepe želje.Sedaj sem v kampu in hodim vsak dan na Reko previjat rano.Povedali so mi da sem imel sreco da se je tako rešilo saj sem imel zelo hudo vnetje.To pride kar od enkrat prvi znaj je ds ze zspre i začnejo se bolečine v rebuhu.Misliš bom šel ma wc pa bo dobro.Toda bolečine se stopnujejo in preden posumijo da je slepic to traja saj pravijoo da ni slikanja da ti to pokaze,jas sem bil ma Reki na ct nato ulzrazvok pregled krvi šele nato so mi rekli da je zato kriv slepič in pod nujno ob 1h ponoči pod nož.Tako ti je to doktorji ma reki zelo prijazni in sem jim zelo hvalezen .Tole pišem na majhnem telefonu toliko da se za napake opravičukem pa še wi fi tu ne lovi tolko da grem lar na internet da se lahko malo javim. Lep dan in mirno morje obema.Drugo leto bom pa stalno na čolnu letos pa na kopnem za zdravje vse

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov