MareC - zahvala

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

Mitja64
Kapitan fregate

MareC - zahvala

OdgovorNapisal/-a Mitja64 » Pe Nov 11, 2016 12:17

Mislim, da je prav, da se tudi na tem mestu zahvalim za pomoč forumašu MareC - ju.
Že nekaj časa iščem gumenjaka dolžine cca 6m. Kljub na prvi pogled veliki ponudbi, pa je dobrega in za primeren denar, težko dobit.
Sem jih šel kar nekaj pogledat ampak je bilo njihovo stanje čisto drugačno kot na slikah. Po enemu od takih neuspešnih ogledov sem za mnenje kontaktiral še MareC - ja. Nekaj vem o gumenjakih, vendar se ne branim dodatnih mnenj in nasvetov. Vedno je potrdil moje dvome in poleg tega samo na osnovi slik iz oglasov dodal še svoje pripombe.
Pred kratkim sem bil spet na ogledu enega gumenjaka. Zopet sem videl stvari, ki mi niso bile všeč (tanjše in debelejše razpoke na plastiki, odlepljen hypalon na tubusih, star antifouling, sumljiva letnica izdelave plovila,...).
Ker sem ga že nekajkrat prosil za nasvet, sem tokrat okleval, da bi ga sploh poklical. Moram napisat, da se v živo še nisva videla in se poznava samo "po telefonu". Premagal sem strah pred slabim nakupom, mu poslal moje slike poškodb in ga zopet poklical. Že v telefonskem razgovoru je potrdil nekaj mojih dvomov, za rešitev ostalih dvomov pa je predlagal, da bi šel še on pogledat čoln. Čoln se namreč nahaja v njegovi bližini.
Seveda sem bil nad predlogom navdušen.
Čoln si je res šel ogledat in mi nato tudi povedal, katere stvari so kritične, ter kje in za približno koliko denarja bi jih lahko kvalitetno popravil. Zaključek pogovora pa je bil, da se čoln splača kupit, vendar za primerno ceno.
Sedaj pa moram samo še do prodajalca, da mu dam mojo ponudbo in da vidimo kaj bo.
MareC - hvala za vso pomoč in strokovnost!
autokamp
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a autokamp » Pe Nov 11, 2016 13:03

Mare C je izreden možakar. Pred kakšnim letom mi je enostavno podaril gumenjaka Beograd Sporta ker ve, da se ukvarjam s tem.

Mare hvala še enkrat, če kaj rabiš veš kje sem, če greš mimo pa vedno častim pijačo.

Lp, Luka
Uporabniški avatar
franc5e
Admiral

OdgovorNapisal/-a franc5e » Sr Avg 09, 2017 14:43

autokamp napisal/-a:Mare C je izreden možakar. Pred kakšnim letom mi je enostavno podaril gumenjaka Beograd Sporta ker ve, da se ukvarjam s tem.

Mare hvala še enkrat, če kaj rabiš veš kje sem, če greš mimo pa vedno častim pijačo.

Lp, Luka

Evo, to je nekaj v življenju, na kar je MareC lahko ponosen, ...... se vidimo :D :D
klemn
Admiral

OdgovorNapisal/-a klemn » Sr Avg 09, 2017 15:27

Franc ti boš pa vse stare teme mal obudil vidim :D
Uporabniški avatar
sova
Admiral
Kraj: Solkan

OdgovorNapisal/-a sova » Sr Avg 09, 2017 15:43

Očitno bi rad napredoval po činu. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
franc5e
Admiral

OdgovorNapisal/-a franc5e » Sr Avg 09, 2017 18:27

klemn napisal/-a:Franc ti boš pa vse stare teme mal obudil vidim :D

Tak treba..... :D :D
NOVI FOSIL
Admiral
Kraj: LJ-CRES
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » Sr Avg 09, 2017 18:35

:D
Ne glede na vse se zelo lepo sliši, morjeplovec pomaga morjeplovcu. Zato je ta forum namenjen, da si med seboj pomagamo in delimo izkušnje. Vse pohvale Mare, pa Vida pozdrav :!:
Uporabniški avatar
franc5e
Admiral

OdgovorNapisal/-a franc5e » Če Avg 10, 2017 10:08

NOVI FOSIL napisal/-a::D
Ne glede na vse se zelo lepo sliši, morjeplovec pomaga morjeplovcu. Zato je ta forum namenjen, da si med seboj pomagamo in delimo izkušnje. Vse pohvale Mare, pa Vida pozdrav :!:

Točno, sicer pa Cres je zakon predvsem pragozd na severu in labirinti....no zdaj bo 2 tedna mir, grem najprej malo na Pašman, potem pa s čolnom kamp pri Premanturi....

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta