prevoz goriva
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
prevoz goriva
Kako prevažate gorivo in če sploh..... dvotaktni Tomos T4....se pravi mešanco peljete na čolnu na morje (prikolica) ali tam kupite bencin in v kampu mešate...hvala
Aha, saj vem da ni neke razlike v ceni, bom kar na prikolico v čoln dal 12 l mešanice, da tam takoj ne dirjam za črpalkami. Mi je pa včeraj en domač stručko povedal, da naj nardim kar 5% mešanco, ker so za take mešance tile tomosi skonstruirani. Jaz bom kar 2dl olja na 5 L bencina in konec, to je cca 4%. tudi filter jutri zmontiram, kje pa se montira, pred pumpico ali za pumpico.
Aha, še eno bljutavo vprašanje, gurtne grejo pod ali preko pokrivala, pokrivalo za čoln imam ono iz Inter diskonta za 4 eur in super paše.
Hvala
Aha, še eno bljutavo vprašanje, gurtne grejo pod ali preko pokrivala, pokrivalo za čoln imam ono iz Inter diskonta za 4 eur in super paše.
Hvala
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
- Savo1953
- Admiral
- Kraj: Škofljica - Kvarner (Duga uvala)
franc5e napisal/-a:Aha, saj vem da ni neke razlike v ceni, bom kar na prikolico v čoln dal 12 l mešanice, da tam takoj ne dirjam za črpalkami. Mi je pa včeraj en domač stručko povedal, da naj nardim kar 5% mešanco, ker so za take mešance tile tomosi skonstruirani. Jaz bom kar 2dl olja na 5 L bencina in konec, to je cca 4%. tudi filter jutri zmontiram, kje pa se montira, pred pumpico ali za pumpico.
Hvala
Poišči na forumu, kjer smo veliko pisali o mešanicah. Jaz 5% sigurno nebi delal. T-4 je res priporočal 4% mešanico, vendar ne moreš primerjati takratno kvaliteto olj. Jaz bi z kvalitetnim oljem delal manj % mešanico.
Če ti čas dopušča si preberi mnenja na forumu - odloči se pa sam.
Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.
Savo1953 napisal/-a:franc5e napisal/-a:Aha, saj vem da ni neke razlike v ceni, bom kar na prikolico v čoln dal 12 l mešanice, da tam takoj ne dirjam za črpalkami. Mi je pa včeraj en domač stručko povedal, da naj nardim kar 5% mešanco, ker so za take mešance tile tomosi skonstruirani. Jaz bom kar 2dl olja na 5 L bencina in konec, to je cca 4%. tudi filter jutri zmontiram, kje pa se montira, pred pumpico ali za pumpico.
Hvala
Poišči na forumu, kjer smo veliko pisali o mešanicah. Jaz 5% sigurno nebi delal. T-4 je res priporočal 4% mešanico, vendar ne moreš primerjati takratno kvaliteto olj. Jaz bi z kvalitetnim oljem delal manj % mešanico.
Če ti čas dopušča si preberi mnenja na forumu - odloči se pa sam.
Seveda, hvala, bo kar zlata sredina
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov