Dokumenti Beograd sport meteor
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Dokumenti Beograd sport meteor
Pozdravljeni,
a ima mogoče kdo dokumente, račun, karkoli od papirjev od gumenjaka Beograd sport meteor?
Hvala in LP
a ima mogoče kdo dokumente, račun, karkoli od papirjev od gumenjaka Beograd sport meteor?
Hvala in LP
Re: Dokumenti Beograd sport meteor
Hm, tudi meni bi prišlo prav, sem komaj skozi mejo prišel, kao da sem ukradel...sem dobro zvozil... 
franc5e napisal/-a:Hm, tudi meni bi prišlo prav, sem komaj skozi mejo prišel, kao da sem ukradel...sem dobro zvozil...
predvidevam da maš isti čoln?
Seveda lahko, ta teden ga bom razdrl, moj je beograd sport , napihljiv sprednji premec, torej 5 ventilov in 340 cm dolžine....lp
franc5e napisal/-a:Hm, tudi meni bi prišlo prav, sem komaj skozi mejo prišel, kao da sem ukradel...sem dobro zvozil...
Pa napiši eno kupoprodajno pogodbo z znancem in overi na UE pa imaš vsaj neko dokazilo, da si lastnik.
Guma je guma, zaenkrat.
franc5e napisal/-a:Seveda lahko, ta teden ga bom razdrl, moj je beograd sport , napihljiv sprednji premec, torej 5 ventilov in 340 cm dolžine....lp
Bo pravi ja, s tem da mam jaz vojaškega ampak mere mislim da bi morale bit iste.
Ne, meteor je 330 cm, 342 cm je pa Sport II. Zadnji ima eno desko več.
Pol pa žal ne bo nič s kobilico.
Moj naj bi imel 4 deske. 3 enake in eno manjšo ter kobilico iz dveh delov. Pa če imam prav lahko na svojega obesim do 18KM, na Sport II gre pa več.
akraka napisal/-a:Pol pa žal ne bo nič s kobilico.Moj naj bi imel 4 deske. 3 enake in eno manjšo ter kobilico iz dveh delov. Pa če imam prav lahko na svojega obesim do 18KM, na Sport II gre pa več.
Točno, baje 30 km, pa tudi razdiral ga ne bom zgleda takoj, naredim podvozje (2x štaflin....dolgi deski in na sredini prostor za kobilico te ga z 4 gurtnami potegnem v zrak v leseni veliki zgradbi za hišo) samo upam da po gurtni ne pridejo miši...
Imam dokumente za bg sport za dolžino čolna 4,2 m, i 3,8 m. Več na zs.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost