Pozdravljeni,
Sem nov na tem forumu in je to moj prvi prispevek, forum pa spremljam že kar nekaj casa.
Nisem vedel v kateri rubriki naj temo odprem, zato sem jo kar tu. Ker sem mlad in nimam izkušenj z navtičnim turizmom po Slovenski obali se obračam na vas. Admin lahko temo prestavis če ne ustreza tej rubriki.
Iscem čoln, gumenjak, za eno- do dvo-dnevni najem z namenom si ogledati Slovensko obalo (končno enkrat, zadosti Hrvaške) iz morske perspektive in pridobiti še dodatne izkušnje z čolni. Izpit za VČ imam opravljen. Želja je po okoli 4-5m gumenjaku z motorjem prb. 30-60hp (dve-tri osebe) Ima kdo kaj sličnega in rent-a zadevo? Najel bi sedaj v septembru en vikend, se dogovorimo.
Kot drugo bi pa vprašal, kako je z kratkotrajnimi privezi na SLO obali? Z tem mislim postanek max. 2 uri.
Kje je to mogoče in za kakšno ceno (?), ker vem, da SLO ni HRV-dalmacija, kjer je to ponavadi brezplačno.
Npr. Za Piran sem izbrskal da je cena za kratkotrajni privez 3,51€ na dolžniski meter čolna, toda mislim da piše da to velja za tiste, ki stojijo več kot 6 ur? Popravite me če se motim.
Za začetek kar veliko napisanega, se opravičujem za to.
Lp, Žan
Najem gumenjala in privezi
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov