Zdravo.
Na gumenjaku imam 25 litrov rezervar za gorivo. Nimam klopi, da bi ga spravil v njo in zaklenil.
Ali puščate rezervoar na gumenjaku ali ga vsak dan prenašate.
Ali obstaja kak pokrovček z kjučavnico, rezervoar bi fiksiral in zaklenil, problem je pokroček, ki se ne zaklene.
Sedaj sem imel pet litrov rezervar in sem ga pač prenašal vsak dan, 25 litov pa je že druga zgodba.
Zanima me kako imate to rešeno.
Lp
zaklepanje rezervoarja
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Re: zaklepanje rezervoarja
Jaz sem si naredil ključavnico za motor (vezana poleg kill switcha), tako da motorja ni bilo možno vžgat brez ključa.. rezervoar pa sem puščal na gumenjaku.
Sedaj imam 30km motor, ki ima elektronski vžig in je že itak ključavnica za zagon motorja.
Sedaj imam 30km motor, ki ima elektronski vžig in je že itak ključavnica za zagon motorja.
Jst imam sedaj gumenjak z mopedom 25 KM in konzolo, prej sem imel pa gumico z 5 KM.
Ostalo imam zakljenjeno v konzoli, samo tank je zadaj pri motorju.
Čoln bom imel privezan v vaški marini, tako kot letos mali gumenjak, zato me mal skrbi, ker je dostop omogočen vsem.
Baje so lansko leto nekaj rabutali po čolnih, na kar me je opozoril domačin, naj za vsak slučaj vse vzamem ven in zaklenem motor. Posodil mi je celo ključavnico, ker nisem imel svoje.
Bom še mal razmislu, drugač pa upam, da bo vsak jutr tank še v čolni.
lp
Ostalo imam zakljenjeno v konzoli, samo tank je zadaj pri motorju.
Čoln bom imel privezan v vaški marini, tako kot letos mali gumenjak, zato me mal skrbi, ker je dostop omogočen vsem.
Baje so lansko leto nekaj rabutali po čolnih, na kar me je opozoril domačin, naj za vsak slučaj vse vzamem ven in zaklenem motor. Posodil mi je celo ključavnico, ker nisem imel svoje.
Bom še mal razmislu, drugač pa upam, da bo vsak jutr tank še v čolni.
lp
Nazadnje spremenil jure1, dne Če Sep 28, 2017 20:16, skupaj popravljeno 2 krat.
Glede privezov po domačih mandračih. Kakor kje. V Vidaličih so mi zginila vesla, letos Neviđane , pašman, ko se je nevihta pripravljala dva domačina čekirala privezana plovil... in ja nagnali so mene in kolega na čolna da popraviva vez. Kasneje pa smo skupaj pijačo spili. Kaj čmo vedno se učimo. Bistveno je da vzpostaviš z domačini kontakt in ti bodo že znali svetovati. Sicer pa če ti bo nekdo želel ukrasi rezervoar ti ga bo kljub temu da daš neko verigo. Morda veriga motor rezervoar skozi roč od rezervoarja?
Jst sem bil tud letos na Pašmani. Doropoljana.
Domačini so bili prijazni in ni noben kompliciral z vezom, upam da tudi nasledje leto ne bo problemov, ko bom imel mal daljši čoln kot letos.
LP
Domačini so bili prijazni in ni noben kompliciral z vezom, upam da tudi nasledje leto ne bo problemov, ko bom imel mal daljši čoln kot letos.
LP
Jaz sem ga dol jemal da sem na nafilal:)
jure1 napisal/-a:Jst sem bil tud letos na Pašmani. Doropoljana.
LP
Hm, jaz sem letos v Pašmanu vprašal kako je s privezi, pa so rekli nič se ne plača, samo tam na enem koncu je za turiste, upam da bo dovolj mesta za gumenjak.....lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti