Nov tender/byboat
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Nov tender/byboat
Pozdravljeni!
Kupujem nov tender/byboat za jadrnico. Trenutni tender je v sezoni napihnjen in privezan med jamborjem in genovo na premcu, izven sezone pa pospravljen v torbi pod klopjo, in želel bi si, da tako tudi ostane. PVC menda ni dobra izbira za tak način uporabe. Trenutno imamo 2m Zodiaca z 2T Yamaha motorčkom. Motor sem že vzel Hondo 2.3 4T, sedaj bi pa še tender menjal, ker je Zodiac odslužil svoje.
Sem mislil kupit Honwave 240 z napihljivom dnom ali 250 z letvicami, pa sem izvedel da so iz PVC in da bi naj bili stalno napihnjeni (ali pa je strah odveč in bo Honwave vseeno zdržal pospravljanju navkljub 10 sezon?). Tako da iščem zdaj naprej in me zanima kaj bi svetovali za nakup?
Hvala že vnaprej.
Kupujem nov tender/byboat za jadrnico. Trenutni tender je v sezoni napihnjen in privezan med jamborjem in genovo na premcu, izven sezone pa pospravljen v torbi pod klopjo, in želel bi si, da tako tudi ostane. PVC menda ni dobra izbira za tak način uporabe. Trenutno imamo 2m Zodiaca z 2T Yamaha motorčkom. Motor sem že vzel Hondo 2.3 4T, sedaj bi pa še tender menjal, ker je Zodiac odslužil svoje.
Sem mislil kupit Honwave 240 z napihljivom dnom ali 250 z letvicami, pa sem izvedel da so iz PVC in da bi naj bili stalno napihnjeni (ali pa je strah odveč in bo Honwave vseeno zdržal pospravljanju navkljub 10 sezon?). Tako da iščem zdaj naprej in me zanima kaj bi svetovali za nakup?
Hvala že vnaprej.
Re: Nov tender/byboat
leta 2010 sem ga dal narediti iz hypalona po naročilu Bahunu v Cerknico, ker smo imeli takrat gliser 6m in je moral biti ravno prav velik, da ga ni bilo treba vsakič pospraviti, ko si kam odplul. Sedaj je na jadrnici in mu še nič ni videti, da bi imel kakšno težavo. Vprašaj ga.
motorni
Tudi jaz bom moral nabavit tender. Kot gledam manjše 2m so vsi PVC - ve kdo za kak model, ki je iz hypalona?
- 1stofficer
- Admiral
Zodiaca se menda splaca dat postimat ker je dobro narejen (varjen).
Jaz sem kupil tega.

alesjo napisal/-a:Jaz sem kupil tega.
Lahko poveš kaj več? Zakaj tega? Koliko €? Kje si nabavil?
Hvala
cruiser napisal/-a:alesjo napisal/-a:Jaz sem kupil tega.
Lahko poveš kaj več? Zakaj tega? Koliko €? Kje si nabavil?
Hvala
Všeč mi je trdno napihljivo stabilno dno, kot bi stopil na sup, ima 5 let garancije, plačal nakaj več kot 600eu, ima 17kg, nabavil pri navtikaceneje, prvič kupil nov tenderček
pelji zodiaca k Bohunu ker boljšega ne boš dobi
Jaz sem pravkar po pošti dobil tega. Je trenutno v akciji.
https://www.12seemeilen.de/talamex-aqualine-qls200-schlauchboot-mit-lattenboden-laenge-2-00m-grau.html?_gl=1*1ygq04*_up*MQ..*_ga*MTYzODA0ODY3Ni4xNzE1NzEzNjIw*_ga_THB1JTLBWQ*MTcxNTcxMzYyMC4xLjEuMTcxNTcxMzY0Mi4wLjAuMA..
Starega sem jeseni zložil in so zaradi tega lepljeni stiki na več mestih popustili…
https://www.12seemeilen.de/talamex-aqualine-qls200-schlauchboot-mit-lattenboden-laenge-2-00m-grau.html?_gl=1*1ygq04*_up*MQ..*_ga*MTYzODA0ODY3Ni4xNzE1NzEzNjIw*_ga_THB1JTLBWQ*MTcxNTcxMzYyMC4xLjEuMTcxNTcxMzY0Mi4wLjAuMA..
Starega sem jeseni zložil in so zaradi tega lepljeni stiki na več mestih popustili…
igorb napisal/-a:pelji zodiaca k Bohunu ker boljšega ne boš dobi
Hmm. Kdo je Bohun in iz kje je?
Ker Zodiac je lepo ohranjem, samo mi zadaj nekje prepušča vodo.
- 1stofficer
- Admiral
Če si blizu LJ pa prioporočam forumaša Mikele. On je doktror za Zodiace 
cruiser napisal/-a:igorb napisal/-a:pelji zodiaca k Bohunu ker boljšega ne boš dobi
Hmm. Kdo je Bohun in iz kje je?
Ker Zodiac je lepo ohranjem, samo mi zadaj nekje prepušča vodo.
Gumar Cerknica Bahun o41 67o 779
Ja, če je zodiac še lep ga zrihtaj in nikakor ne menjaj za kitajca.
Kaj ve kdo za kakšnega mojstra za popravilo gumenjaka v Mb oz okolici ?
Sem na spletu našel edino Fortasse in Navtika Šport..
Hvala
Sem na spletu našel edino Fortasse in Navtika Šport..
Hvala
Kakšne težave pa imaš ?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov