pozravljam vse morjeplovce
iščem gumenjak trdo dno nekje letnik 2000 pa mlajši z konzolo el.vžig dolžine 4-4,5m z dobrim motorjem,vse o.k.
dnevno gledam po mornarju in iščem a ne najdem pravega.V večini se mi zdi .da se prodajajo čolni z napihnjeno letnico in da so precenjeni.Zanima koliko je cca cena za 10 let star čoln.Če ima kdo kakšno priporočilo hvala v naprej.
mogoče pa mi uspe.
gumenjaki 10 let
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
-
franci.strmole
- Višji vodnik
Čolni niso avti katere dobiš po 5 letih že za 1/3 cene novega. Pri gumah se za vsak meter cena podvoji + moč motorja x2 enako naraste cena. Razmerje za rabljene je enako.
Če se ne motim je naš član ZODIAC pred časom prodajal svojega PROja v nulo spedenenega, pa ga kontaktiraj, če ga še ima oziroma, če ga sploh še prodaja.
Moraš pa vedet, da se tudi po ceni ve koliko je bil vzdrževan. Moj ni bil nevemkako rihtan na servish in tudi ne popravljeno, kar ni delovalo in zato je bila cena pol nižja od ostalih. Prejšnji lastnik je vedel v kakem stanju je čoln in zato je nastavil tudi pošteno primerno ceno.
Če se ne motim je naš član ZODIAC pred časom prodajal svojega PROja v nulo spedenenega, pa ga kontaktiraj, če ga še ima oziroma, če ga sploh še prodaja.
Moraš pa vedet, da se tudi po ceni ve koliko je bil vzdrževan. Moj ni bil nevemkako rihtan na servish in tudi ne popravljeno, kar ni delovalo in zato je bila cena pol nižja od ostalih. Prejšnji lastnik je vedel v kakem stanju je čoln in zato je nastavil tudi pošteno primerno ceno.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
bom kr tukaj, ker kolega išče gumenjaka mu malo pomagam
pa je zasledil tega in prodajalec trdi da je letnik 2001
sam poznam Sacse od začetka in že na oko sem vedel da je nateg
http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?ID=86145
samo opozorm morebitne kupce, je pa dobro ohranjen
pa je zasledil tega in prodajalec trdi da je letnik 2001
sam poznam Sacse od začetka in že na oko sem vedel da je nateg
http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?ID=86145
samo opozorm morebitne kupce, je pa dobro ohranjen
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti