Mnenja o gumici STILMAR?
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Mnenja o gumici STILMAR?
Pozdravljeni, zanima me kakšno vaše mnenje o tem gumenjaku? Baje je hepalon, ne vem pa kako je kaj z dnom ,plovne lastnosti... Ali bi to bil dober nakup ali pa je potrebna previdnost,saj je iz Italije, prodajalec iz Borovnice mi je pa rekel da jamči za motor da je ok. Zanimam pa se za dolžino 4,5 do 4,9m gumenjak ali fisherman.
Hvala za odgovore, lp Matjaž.
Hvala za odgovore, lp Matjaž.
janadino napisal/-a:Tudi jaz sem nedolgo nazaj bil pri njem in moram rečti fer možakar. Stvari pred prodajo poštima kolikor se dajo, da imaš potem mir.
Pri njemu sem kupil čoln in motor pa sem zelo zadovoljen, vem tudi za dva prijatelje ki st kupila čoln pri njemu pa sta tudi zelo zadovoljna tako da je zelo fer možakar, če pa kaj rabiš ti tudi priskrbi ko izvoha.
lp jankec
matja3 napisal/-a:Tudi meni bi bil sedež pred konzolo všeč ampak se to da nardit , zdaj razmišljam med kakšnim elan fishermanom in gumenjakom (kateri me bolj mika zaradi "easy is the best") , ima pa že 15cc več prostora kot kak 5,5 gumenjak. So prednosti in slabosti, vsekakor je pa važen motor!?
Tudi meni je važen motor to pa pomeni da je z malo porabe (kolikor je to sploh mogoče) in pa da deluje brezhibno, da kje ne ostaneš.
lp jankec
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti