B.S.C. 100
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
B.S.C. 100
http://www.avto.net/mornar2003//ad.asp?id=77962 Kaj menite o tem gumenjaku( kvaliteta, lasnosti) in ceni? Kaka bi bila poraba? Hvala lp
znanec ima zar 97 skydeck gor 2x 250 Verado porabo ima od 80 lit/uro pa do 200 lit/uro (mogoče še več ni ali noče povedat) je pa bla guma neprimerno dražja
če se pa splača to kupit je pa vprašanje za tak dnar dobiš tud kej bolšga z neprimerno več prostora v tem primeru grem sigurn rajš na plastiko
če se pa splača to kupit je pa vprašanje za tak dnar dobiš tud kej bolšga z neprimerno več prostora v tem primeru grem sigurn rajš na plastiko
ne se đalabajat
sacs napisal/-a:znanec ima zar 97 skydeck gor 2x 250 Verado porabo ima od 80 lit/uro pa do 200 lit/uro (mogoče še več ni ali noče povedat) je pa bla guma neprimerno dražja
Pa Flexiteek ma gor.
Fiat Justitia ... Some day....
primusr napisal/-a:sacs napisal/-a:znanec ima zar 97 skydeck gor 2x 250 Verado porabo ima od 80 lit/uro pa do 200 lit/uro (mogoče še več ni ali noče povedat) je pa bla guma neprimerno dražja
Pa Flexiteek ma gor.
vidm da ma na tej fotki že dodatn lok
se prav je letošnja
ne se đalabajat
boreas napisal/-a:Glede porabe sem se pozanimal in Je od 20do 30 l pri potovalni hitrosti na 1 motor.upam da Je to res. Sicer pa Baje da mercury najbol pije.
vsak pije tako al drugače
če bi jaz pihnil 130jurjev bi mi bilo vseeno kaj in kolk pije, ker če bi imel teh 130 bi imel 3al4 tudi za benz
nerelevantno koliko pije oz. se to pri takem plovilu sploh ne vpraša
drugače so pa še cenejše pa udobne različice npr. owerboat Lord
sem že ležal v kabini in je prav prostorna
ne ta prvi ampak zadnji z dvižnim delom
http://www.overboat.it/web/lord-23.htm
boreas, verjetno ima ta z 2x250HP drugo potovalno hitrost od tvojega čolna, po mojem razlika glede porabe po prevoženi milji med tvojim in tem čolnom ni tako velika, verjetno pa v tvojem primeru gre za manjši čoln od tega. Drugače sem tudi sam mnenja, da je pri takšni raketi poraba nepomembna. To je kot bi primerjali porabo F1 in nek avto srednje klase, čisto neprimerljive zadeve. Po mojem, motorji nove generacije vsi podobno pijejo, v kolikor imajo enako moč.
Gaso napisal/-a:boreas, verjetno ima ta z 2x250HP drugo potovalno hitrost od tvojega čolna, po mojem razlika glede porabe po prevoženi milji med tvojim in tem čolnom ni tako velika, verjetno pa v tvojem primeru gre za manjši čoln od tega. Drugače sem tudi sam mnenja, da je pri takšni raketi poraba nepomembna. To je kot bi primerjali porabo F1 in nek avto srednje klase, čisto neprimerljive zadeve. Po mojem, motorji nove generacije vsi podobno pijejo, v kolikor imajo enako moč.
Seveda! Vsi pogoltnejo skoraj natančno enako goriva! Smo o tem že velikokrat razpredali in tukaj ni tople vode!!! Če boš izkoriščal 300 KM, potem bo to pomenilo porabo okro 95 litrov na uro, dva motorja torej 190 litrov na uro! Pa da ne bo slučajno kdo sedaj napisal, da nek drug motor (beli, sivi, temno sivi...) pa bi shajal že s 160 litri... Fantje, takega žal ni, če pa ga kdo zna narediti bo pa ZELO BOGAT!!!
No ja, se ga da narediti, DIESEL, vendar je to druga zgodba...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti