teža čolna in motorja skupaj
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
teža čolna in motorja skupaj
Nisem nov, ampak nova na forumu in zato še toliko bolj morda neumno vpračanje, odgovor pa bi mi pomagal izračunati težo mrtvega sidra, če bi vedela koliko tehta gumenjak beograd sport z lesenimi letvami in motor tomos 10, na čolnu in motorju teže ne najdem, ravno tako v vpisnem listu čolna ni kg. Če morda kdo ve vsaj približni težo se vnaprej zahvaljujem za informacijo. 
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Če sem prav razumel, belefr ni dobil odgovora, ampak dobila odgovor.
Upam, da je bila čisto resnemu odgovoru 'brezplačno priložena' šaljivost vseeno razumljena, oziroma da je nismo zastrašili
Upam, da je bila čisto resnemu odgovoru 'brezplačno priložena' šaljivost vseeno razumljena, oziroma da je nismo zastrašili
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
hvala za ideje
Hvala za odgovore, malo heca ne škodi. Tako, da jaz vam želim dobro plovbo še naprej.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta