gumenjak brig
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
gumenjak brig
Kakšno je vaše mnenje o tem čolnu.Ali je to kvaliteten čoln.Do sedaj sem imel hondo.Na ta čoln bi montiral 9.8 KM. Čoln je Brig Dingo D 300 W.Ima samonapihljivo dno.lp roman
Kje delajo te Brig gumenjake?Na prvi pogled zgledajo vredu.Ali ga je gdo od vas imel priliko videt v živo?Je zelo lahek kar mi je všeč.Pa tudi cena je ugodna.Najprej sem nameraval kupit Yam 310 sti vendar gre gor največ 8KM.Malo semgledal tudi honde 320 z napihljivim dnom vendar pretiravajo z ceno!Malo si ogledujem tudi maestrala 10.2 ris hypalon.Pri temu me motijo lesene deske in teža 50kg.Ima zelo dober materjal vendar ga ne nameravam imeti 20 let.Trdo dno plastika 3metre Rib sem tudi nameraval kupit vendar mi je pretežko 65 kg dvigovat na streho.Tako da za dve osebe do bližnjih zalivčkov največ do uro vožnje mi je v ožji izbor prišel Brig z napihljivim dnom.Prosim za pomoč pri nakupu ali je ta čoln vsaj približne kvalitete kot honda.lp roman
Hvala za odgovore sem danes klical v Fram in imajo na zalogi srebrnega dingo 300W.Lahko pa naročim tudi rdečega ali modrega.Jaz bi najraje rumenega da te hitreje opazijo.mislim da je od teh treh še najboljša srebrna siva.V začetku sep. ga grem iskat.Do druge sezone pa bom kupil še rabljen motor 2T 10 KM upam da ga bom dobil bolj novejši letnik.Z dvema bo po moje kar hiter saj je čoln zelo lahek pod 30kg.lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov