Poglete filmček

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Jun 17, 2008 19:12

No ta razlika v hitrosti je normalna. Če je navora le malo premalo za izglisiranje, bo čoln ostal na tisti hitrosti... Če ga je le za odtenek več in čoln izglisira, potem se vodni upor močno zmanjša in motor bo dosegel še krepko več vrtljajev...
No tole na filmu, sem pa že zgoraj komentiral... Evinrude izglisira z veliko lahkoto in ne komaj... Tako da, 100% natega.

LP
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Sr Jun 18, 2008 15:43

Dejansko 2-3 minute vadbe na dan v 14 dneh lahko naredi razliko :idea:[/quote]

Seveda je razlika, vendar ne boš nikoli izgledal kot tisti na TV. Osebno gonim fitnes 3-4x tedensko po 1,5 ure(10 let), z domačo hrano in vem kaj je možno storiti v 14 dneh samo z trbušnjaki! Če si vitek se še nekaj zgodi če pa imaš kakšnih 10-15kg viška, pa se lahko guncaš do nezavesti pa ne bo šahovnice. Trebušne mišice se pokažejo, ko s celega telesa pokuriš maščobo, pa če delaš vaje za trebušne ali pa ne! Preverjeno!
Uporabniški avatar
opus
Kontraadmiral
Kraj: Pula

OdgovorNapisal/-a opus » Sr Jun 18, 2008 16:33

kocka napisal/-a: Osebno gonim fitnes 3-4x tedensko po 1,5 ure(10 let), z domačo hrano in vem kaj je možno storiti v 14 dneh samo z trbušnjaki!

Samo z trbusnjaki ni mozno nec oglednega storiti poglavno ne v 14 dni, ce ne naredis se neka zraven.
theuros
Kapitan

OdgovorNapisal/-a theuros » Sr Jun 18, 2008 21:07

kocka napisal/-a:
Seveda je razlika, vendar ne boš nikoli izgledal kot tisti na TV. Osebno gonim fitnes 3-4x tedensko po 1,5 ure(10 let), z domačo hrano in vem kaj je možno storiti v 14 dneh samo z trbušnjaki! Če si vitek se še nekaj zgodi če pa imaš kakšnih 10-15kg viška, pa se lahko guncaš do nezavesti pa ne bo šahovnice. Trebušne mišice se pokažejo, ko s celega telesa pokuriš maščobo, pa če delaš vaje za trebušne ali pa ne! Preverjeno!

Hehe, jaz pa gonim 4x tedensko, cca 5 let, šele zadnje leto bolj zares! ;)
Se čist strinjam s tabo! Nekaj se da narediti v 14 dneh, ampak rezultat je relativen in neviden na nekomu, ki ima "trebušne obloge". Zato pa dajo zraven teh naprav ponavadi še kakšno knjižico z dieto, da bi bilo vsaj nekaj učinka! Sem pa mnenja, da je še vedno boljše probat z takimi napravami kot ne narediti čisto nič! Pot do izklesanega trebuha je peklenska, zato treba kandidate vsaj malo opogumit, da začnejo migat! ;)
Uh, smo čisto zašli s teme :shock:
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Jun 18, 2008 23:20

Ej ej, fantje, ni govora o vaših radiatorjih na trebuhu... :D Nadaljujte pod razno, tisti, ki dvigujete uteži...

LP
Uporabniški avatar
ss9940
Viceadmiral
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a ss9940 » Če Jun 19, 2008 10:42

Se strinjam kar se tiče motorjev.... Hja američani se pač držijo tistega njihovega "it's all about the showbusiness"... Bo pa zanimivo videt odgovor Yamahe ;)

LP

SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
Uporabniški avatar
PACEK
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a PACEK » Če Jun 19, 2008 10:49

jaz bi raje videl odgovor TOMOSA, sam pri nas tko vse zaj........., pa smo še TOMOS :(

LP PACEK
AlfistaSi
Višji vodnik

OdgovorNapisal/-a AlfistaSi » Pe Jun 20, 2008 22:10

Ta dva testa, sta totalna bedarija! Za američane pač. A ste pričakovali, da bo motor z ameriško zastavo na pokrovčku izgubil na ameriških "tleh"!

No, pa malo realnosti, pri naši barki, ki je podobne dimenzije in z primerljivimi konji se motor definitivno ne "matra" za izglisirat, pa ali sem sam ali pa nas je 6 konkretno naloženih!

Je pa nekaj res, na kar sem že enkrat opozoril, Etec je precej GLASNEJŠI!! :lol: :lol: Tega pa niso mogli "skrit"!

Ciao Alfista :D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta