Privez gradac makerska vodni skuter
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Privez gradac makerska vodni skuter
Lep pozdrav. Sem "začetnik" Nasledni teden grem na morje v gradac (makerska) seboj bom pa prvič pelav vodni skuter. Nimam izkušen s tem in vam prosim za nasvete. Zanima me kak je kej z privezi doli pomoje bi bilo najbolše če se vzame privez za 10 dni? da ga ne jemleš vsak dan ven iz morja pa na prikolico pa spet dol pa gor... prosil bi za kakršn koli nasvet. Hvala lep pozdrav
- jet-ski
- Višji štabni praporščak
- Kraj: povsod kjer je voda
Re: Privez gradac makerska vodni skuter
m-a-t-o napisal/-a:Lep pozdrav. Sem "začetnik" Nasledni teden grem na morje v gradac (makerska) seboj bom pa prvič pelav vodni skuter. Nimam izkušen s tem in vam prosim za nasvete. Zanima me kak je kej z privezi doli pomoje bi bilo najbolše če se vzame privez za 10 dni? da ga ne jemleš vsak dan ven iz morja pa na prikolico pa spet dol pa gor... prosil bi za kakršn koli nasvet. Hvala lep pozdrav
Dobrodošel na morjeplovcu.Jaz osebno vodni skuter vedno dajem zjutraj notri, zvečer ven,ga sperem z vodo in naslednji dan ponovim.to delam vedno pa če sem na morju čez vikend ali pa 3 tedne skupaj. to je samo moje mnenje,mal draga igračka se mi zdi,da bi ga puščal v vodi,ker sol zna delati čudeže pri jet skiju-izkušnje
srečno pa ravno prav razburkano morje ti želim
Živjo.
Bratranec je nabavu skuter. Imel ga bo parkiranga na boji nekaj 100 metrov stran od kampa. Lih tolko da ga ne bo videl iz kampa.
Kaj narediti, da si ga nebi kdo enostavno sposodil? Obstaja kaka obešanka ki je primerna za vodo?
Najprej smo mislili da bomo nonstop ven pa noter. Sam bi treba hoditi na rampo preko drugega kampa in se bi hitro zakompliciralo, če bi vsak dan noter in ven.
No ideje dobrodošle
Bratranec je nabavu skuter. Imel ga bo parkiranga na boji nekaj 100 metrov stran od kampa. Lih tolko da ga ne bo videl iz kampa.
Kaj narediti, da si ga nebi kdo enostavno sposodil? Obstaja kaka obešanka ki je primerna za vodo?
Najprej smo mislili da bomo nonstop ven pa noter. Sam bi treba hoditi na rampo preko drugega kampa in se bi hitro zakompliciralo, če bi vsak dan noter in ven.
No ideje dobrodošle
blze napisal/-a:To sem tudi razmišljal ja, da more bit veriga, če ne odreže bojo in gre sz bojo vred![]()
Bom mal pobrskal po googlu za obešanko iz inoxa...
Tudi jaz sem nov v teh vodah in me zanima kako si rešil ta problem...si torej jemal skuter vsak dan iz vode ali si pogruntal kakšno rešitev?
Lp Robert
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov