voda v nafti
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
gobbi
- Viceadmiral
- Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA
Moj pa je 900 litrov bom pa probal enkrat nosit mogoče bom celo kako kilo shujšal torej če mam 2 kanglici po 10 litrov pa če je tank čist prazen je to 45 x sem pa tja ,niti ni tak hudo
.Škodilo mi 100% nebi. Zaenkrat še problemov nimam upam da jih nebom imel sem pa že tankal na Portorožu 800l, Lošinju 290l,Murter Jezera 400l,bomo videli kaj bo. Kaj pa če tankam plavega bo kaj narobe?? Ker načeloma mi tankamo navaden diesel plavi pa je evrodiesel kar bi naj bilo bolše,samo nevem kako so d motorji občutljivi ker stari kad so vse požrli brez problema
Fantje če imate že diesle z common rail tehnologijo ni zdravo tankat navadnega diesla ampak je veliko bolje eurodiesel tankat. Drugače pa imam jaz posebne aditive za nafto, ki niso v širši prodaji. Preprečujejo vezavo vode in nafti dajo večje mazalne sposobnosti in povišajo cetansko število.
Zadevo uporabljam v vseh avtomobilih pri hiši in na barki in moram rečt da je feedback zelo dober. Tudi od strank.
Zadevo uporabljam v vseh avtomobilih pri hiši in na barki in moram rečt da je feedback zelo dober. Tudi od strank.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti