Priložnost imam kupiti čoln stingray 558 ZPX z motorjem mercruiser 3.0
Je letnik 1995 in zelo dobro ohranjen ima okoli 680 ur. Peta je kot nova brez praske.Spredaj ima kabino z ležišči. Zraven je nova prikolica z električnim vitlom za spust čolna v vodo. in vsa oprema ki spada k čolnu
Zanima me koliko je vreden tak čoln. Ali je ugodno če ga kupim za 8000€. Koliko bi vi dali za tak gliser. Gledam cene in ga ne vidim pod 10.000 €
Kaj si mislite o motorju in peti ki je alpha one.
Za več info vam lahko pošljem slike na mail.
Lp Uroš
STINGRAY 558 ZPX
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Evo premaknjeno... Samo res, dajte prosim pogledat kam objavljate novo temo, predno jo objavite!!! To kar se je zgodilo Urošu, se namreč kar pogosto dogaja...
Glede čolna in cene verjetno sam veš največ, ker si o podobnih barkah po mojem videnju prebrskal cel splet in mislim, da je 8.000 EUR kar primerno. Tole vprašanje za nogo Alpha One pa se sliši, kot da je to slaba noga. Upam, da nisi preveč bral bedastoč po ameriških straneh, kjer dobesedno "serjejo" ljudje, ki nimajo blage veze o nogah... Torej Alpha One je odličen nakup, verjetno celo najboljši nakup za karkoli rabljenega... Ne moreš zgrešit!
Uspešen nakup in kasnejšo plovbo!
Glede čolna in cene verjetno sam veš največ, ker si o podobnih barkah po mojem videnju prebrskal cel splet in mislim, da je 8.000 EUR kar primerno. Tole vprašanje za nogo Alpha One pa se sliši, kot da je to slaba noga. Upam, da nisi preveč bral bedastoč po ameriških straneh, kjer dobesedno "serjejo" ljudje, ki nimajo blage veze o nogah... Torej Alpha One je odličen nakup, verjetno celo najboljši nakup za karkoli rabljenega... Ne moreš zgrešit!
Uspešen nakup in kasnejšo plovbo!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov