Privez v istri

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Maj 09, 2012 09:06

uros sedaj jih bo šlo baje ene par ven, in boš lahko dobil ugoden in dober vez... :lol: :lol:

je pa tudi v Novem gradu še frej...
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
No. 1
Admiral
Kraj: Vodice & Novigrad

OdgovorNapisal/-a No. 1 » Sr Maj 09, 2012 09:10

Tex, misliš novigrad marina al mestni vezi? V marini morš met 9+ metrov... Kako pa je sedaj v NG s stečajem, upravljanjem in podobnimi lanskimi zgodbami?
Wellcraft 2600 Martinique
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Maj 09, 2012 09:16

marina NG, ja hočjo dolžino nevem a 9 ali 10m..
V marini vse laufa...
SlikaSlika

u-r-o-s
Admiral
Kraj: Celje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a u-r-o-s » Sr Maj 09, 2012 19:23

A da je taka jeba v Červarju, s temi VU...

Si nisem mislil, imajo kolegi tam, pa nikol niso nič pojamral, no vseeno hvala za info, druga opcija so pa Šimuni.
LP, Uroš.
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Maj 09, 2012 19:45

jeba je jeba, po 21h uri hodimo okoli z orožjem... spim pa na flyu z kalašnikom... :lol:
SlikaSlika

acvnuk
Viceadmiral
Kraj: Tržič - Krk,Klimno

OdgovorNapisal/-a acvnuk » Sr Maj 09, 2012 20:26

Tex mal pretirava, pa se norca dela iz nas ker on tko jebe vse po vrsti, je pa resnica da se zadnje čase dogajajo čudne stvari ki pa niti meni, niti Kr en-mu in Mitjup, pa še marsikomu niso všeč. Torej da stvar objasnimo, nekomu zmanjka nafte, drugemu kolo, tretjemu kaj vem kaj, ponoči vlomijo v avto, naslednji dan vlomijo v trgovino. . . pa haloooooo, tko kot pravi Kren, ne mine dan da ne bi neki zmanjkal!

Torej če naredimo kalkulacijo, v Červarju smo zato ker nam je blizu, ter naslednji razlog, zato ker je poceni, ampak če ti enkrat na leto spizdijo 500l nafte si popolnoma na istem kot če bi šel v kakšno precej lepšo in bolj urejeno marino, in prištel k ceni priveza v Červarju še tistih "500l nafte", pa si na istem, stroškovno gledano! S tem da lahko izbiraš, in si morda kje kjer ti je všeč, in ne pač v "luknji" zato ker je par sto evrov cenejša kot neprimerno lepše in bolj urejene marine.

Pa ne bom zdej pljuval po Červarju, ker se lahko zgodi tudi da ostanem tam kjer sem, ampak sem pa zadnje čase precej razpiz. . . podraži me že to da sem ta vikend tender spustil in zrolal ter pospravil v barko, ker enostavno ne vem če ga dam na kljun kot vedno do sedaj če bo v petek še tam al bo že dobil noge med tednom. . .

Zdej pa udrite po meni! :lol:

Torej iščem privez za barko 9,5m, obvezno celoletni vez z elektriko in vodo!
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Sr Maj 09, 2012 20:36

Acvnuk ne se razburjat preveč. Vsi vemo kako je dol zdaj je pa še sploh lepo ratal ko se bivši arestanti po pomolu šetajo pa ne veš a ima v žepu telefon ali pištolo.

Skratka, z eno nogo sva že tam, saj veš, kjer je v zalivu res mivka ne pa en kup dreka kot v Uliki.

Lp
acvnuk
Viceadmiral
Kraj: Tržič - Krk,Klimno

OdgovorNapisal/-a acvnuk » Sr Maj 09, 2012 20:41

Glej Mitjap, jest se mam tut tle lepo, ampak zaradi družbe in ljudi ki jih poznam. . .
u-r-o-s
Admiral
Kraj: Celje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a u-r-o-s » Če Maj 10, 2012 20:14

Hvala lepa, če je tako.

Sploh glede na "razvajenost" od sedaj v MP, ko lahko vse puščamo zunaj in še nikoli ni nič zmanjkalo!
LP, Uroš.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti