Še en tiček, ki se je pomladil!!!

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

adrian
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a adrian » To Jun 26, 2012 07:33

žalostno je to, da hočejo dotični na odpadu zaslužit, namesto manj profita, ponuditi kvaliteto in imeti zadovoljno stranko, je že tako da je treba najti zanesljivega trgovca
yuno
Poročnik korvete

OdgovorNapisal/-a yuno » To Jun 26, 2012 10:04

jaz ma cist vredu izkusnje z njimi. Cist fer so porihtali stvari, kupil pa sem cel paket coln+motor+prikola (predstavitev v kratkem upam da poslikam)... smo naredili testno voznjo, pregledali motor,... res da ni novo je pa tudi DOST BOLJ UGODNO kot novo ali pri drugih dilerjih...

2. stvar pa ne da bi ti pamet solil... zakaj pa nisi rozeja poklical do AHV pa bi ti sprobal motor? brez zamere pa ne zagovarjam nikogar, mogoce pa je tudi malo napake bilo pri tebi...

sigurno pa se v uvozeni kolicini najdejo tako super zadevice kot kaksne smeti... kolikor razumem pa AHV tezko ugotovi neke napake na motorjih ce nimajo svojega servisa... zato pa raje tistih 30-40€ pa ti pridejo mojstri pogledat tja.. (tukaj zahvala kasaudiu za pomoc!)
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » To Jun 26, 2012 11:10

Ja ne da bi zagovarjal AHV mislim ni mi jasno, kaj nisi sprobal motorja doma predno si šel v vodo z njim?
Če je blok počen mu ga isto sekundo odnesem nazaj, načeloma so vedno reklamirali zadeve.
LP
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » To Jun 26, 2012 14:41

Moj motor veselo brni na morju, sicer že na drugem čolnu ampak brez problemov. Letos se vozim z polnoletno punco (yamaha) in ker ve kako se stvari streže vžge prej kot sodobni 4T. 8) Edino precej glasna je, če jo priviješ-to so pa itak vse bab.. :wink:
lisac3
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a lisac3 » To Jun 26, 2012 15:26

Do sedaj sem najmanj od 15-ih slišal slabe zgodbe za AHV, seveda da se najdejo zadovolnje stranke, statistika pa dokazuje neresnost trgovca. Konc koncev sem sevada sam kriv, moj post je bil kvečjemu za opozorilo kupcem.

Aja pa komande mi je dal očitno od drugega motorja, saj so mele obraten push/pull, sem še tam skoraj 100€ dal za nov mehanizem v komandah, pa še pol stvari na števcu ni delovalo...tam smo ga zalaufal, je zgledalo vse normalno, je blo ono: Drži vodu dok majstori odu, flika na počenem bloku ( ki se drugače ne vidi če ne odmontiraš komplet z zaganjačem in cinšpulam) je pa na testni vožnji na Ptuju popustila in naredla velik škode.

Zdej ko pa vejo da je velik škode, se pa ne pogovarjajo več lepo.

Za drugič pa itak, mehanika zraven.
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » To Jun 26, 2012 17:10

Pojasni mu lepo skrite napake ali bo pa bo pa saj veš kdo prišel, ne se pustit jahat
LP
tomaz_slo
Admiral

OdgovorNapisal/-a tomaz_slo » Po Jul 09, 2012 18:15

Fantje, če kdo rabi denar... :D

http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=136416
Uporabniški avatar
jandrej
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a jandrej » Po Jul 09, 2012 21:31

tomaz_slo napisal/-a:Fantje, če kdo rabi denar... :D

http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=136416

Opazil sem ta oglas. Očitno vročina naredi svoje, zato se komu skisajo možgani. :wink:
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Po Jul 09, 2012 22:47

In na koncu se ima tip za ful dobrotnika ker ti sploh odkupi čoln za 10000 čeprav bi rad 20000 in on ve da je tolk vreden sam on nima in bi za 10k.
klimo najprej da se buča ohladi
lp :lol: :lol:
Uporabniški avatar
jandrej
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a jandrej » To Jul 10, 2012 12:30

Znamka: Gliser
Model: KUPIM MED CCA 7-10m
Letnik: 2003
Cena: 5.000 €
Zastava: -
Lokacija / privez: PRIMORSKA

POZDRAVLJENI

Sem resen kupec in seveda ker je poletje pred nami bi kupil gliser od NAJUGODNEJŠEGA PONUDNIKA, kupim direkt za GOTOVINO med cca 5000eur in cca 10000eur. Dolžine naj bi bil nekje med 7 do 10metrov lahko tudi kaj večji ali malenkost manjši. Če kdo potrebuje gotovino kupim tudi gliser če ga cenite za 20.000 vam lahko damo do 10000.eur ker več nemorem. Raje bi videl da je dizel ni pa pogoj. Vem da je ogromno ponudbe na spletni strani ampak rad bi dobil še ceneje in za tistega ki potrebuje gotovino takoj je to priložnost.

Ponudbe mi pošljite na mail ali preko sms-a. 070..... (090...-moj pripis) :shock:

Takole, da bo vsaj nekaj ostalo od oglasa, ko bo izginil iza Mornarja.
Uporabniški avatar
marcus
Admiral

OdgovorNapisal/-a marcus » To Jul 10, 2012 12:41

Škoda oglasnega prostora za take traparije, :cry: imate prav, :!: najbrž je prepozno vklopil klimo in se mu je res prej skisalo "podstrešje" :?
LP
no rain, no rainbow
Uporabniški avatar
jandrej
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a jandrej » Sr Feb 13, 2013 14:24

Ker je tema že nekaj časa "neaktivna", sem našel nekaj za osvežitev.
Še en tiček ki se je pomladil.

http://www.bolha.com/navtika/motorna-pl ... 1359202797

http://www.mornar.net/view/ad.asp?id=148015
bkonecnik
Poročnik bojne ladje

TIČEK NA KVADRAT

OdgovorNapisal/-a bkonecnik » So Mar 23, 2013 12:13

Poglejte spodnji oglas:

http://www.mornar.net/view/ad.asp?id=150725

Tale čoln se je na Subito pred 2 mesecema prodal za točno 4.800,00 EUR. Kupil ga je možakar iz Kopra oz. Ankarana, po preteku zgolj kratkega časa mu je cena poskočila za vrtoglavih 3.000,00 EUR. Jaz ne rečem, da mora oziroma hoče človek kaj zaslužit, ampak tole pa je tipično slovensko postopanje - odreti človeka do amena!!! Folk si dela očitno NORCE!! Kaj hudiča je na čolnu bilo v cca. 2 mesecih storjeno takšnega, da se je dobesedno čez noč podražil za 3k!!! Saj očitno še niti slovenskega vpisnega lista in registracije nima!! Popravite me, če se motim, ampak meni tole vse skupaj že rahlo preseda. :shock:
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Re: TIČEK NA KVADRAT

OdgovorNapisal/-a bolid » So Mar 23, 2013 12:25

bkonecnik napisal/-a:Poglejte spodnji oglas:

Tale čoln se je na Subito pred 2 mesecema prodal za točno 4.800,00 EUR. Kupil ga je možakar iz Kopra oz. Ankarana, po preteku zgolj kratkega časa mu je cena poskočila za vrtoglavih 3.000,00 EUR. Jaz ne rečem, da mora oziroma hoče človek kaj zaslužit, ampak tole pa je tipično slovensko postopanje - odreti človeka do amena!!! Folk si dela očitno NORCE!! Kaj hudiča je na čolnu bilo v cca. 2 mesecih storjeno takšnega, da se je dobesedno čez noč podražil za 3k!!! Saj očitno še niti slovenskega vpisnega lista in registracije nima!! Popravite me, če se motim, ampak meni tole vse skupaj že rahlo preseda. :shock:

Ja lej vsak hoče nekoga obrat.Če pogledaš samo SLO vse tovarne propadajo edino vsi bi nekaj preprodajali in z tem služili.Se pravi gospodarstvo ukinit, trgovine pa povečat :evil:
Nazadnje spremenil bolid, dne So Mar 23, 2013 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Ure dnevi leta tečejo....
Septimus
Višji štabni vodnik

Re: TIČEK NA KVADRAT

OdgovorNapisal/-a Septimus » So Mar 23, 2013 12:47

bkonecnik napisal/-a:Poglejte spodnji oglas:

Se ne morem bolj strinjat! Folk se dela norce iz kupcev plovil. Jaz bom očitno letos že drugo leto zapored spet rental gumo in ne kupil ravno zaradi takega trga kot je. Lani sem zamudil ene dva solidna gumona ker sem imal pač predolgo vezana sredstva. Letos pa se mi zdi da sploh ni nič pametnega okoli 5,5 do 6 m za do 12k€. Pa niti nisem zahteven, samo da mi pa iz odpada v Italiji privlečejo čoln in navijejo ceno... To pa ne hvala!

Pa se opravičujem za offtopic ampak sem že res na koncu z živci. :D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost