Še en tiček, ki se je pomladil!!!
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
jaz ma cist vredu izkusnje z njimi. Cist fer so porihtali stvari, kupil pa sem cel paket coln+motor+prikola (predstavitev v kratkem upam da poslikam)... smo naredili testno voznjo, pregledali motor,... res da ni novo je pa tudi DOST BOLJ UGODNO kot novo ali pri drugih dilerjih...
2. stvar pa ne da bi ti pamet solil... zakaj pa nisi rozeja poklical do AHV pa bi ti sprobal motor? brez zamere pa ne zagovarjam nikogar, mogoce pa je tudi malo napake bilo pri tebi...
sigurno pa se v uvozeni kolicini najdejo tako super zadevice kot kaksne smeti... kolikor razumem pa AHV tezko ugotovi neke napake na motorjih ce nimajo svojega servisa... zato pa raje tistih 30-40€ pa ti pridejo mojstri pogledat tja.. (tukaj zahvala kasaudiu za pomoc!)
2. stvar pa ne da bi ti pamet solil... zakaj pa nisi rozeja poklical do AHV pa bi ti sprobal motor? brez zamere pa ne zagovarjam nikogar, mogoce pa je tudi malo napake bilo pri tebi...
sigurno pa se v uvozeni kolicini najdejo tako super zadevice kot kaksne smeti... kolikor razumem pa AHV tezko ugotovi neke napake na motorjih ce nimajo svojega servisa... zato pa raje tistih 30-40€ pa ti pridejo mojstri pogledat tja.. (tukaj zahvala kasaudiu za pomoc!)
Do sedaj sem najmanj od 15-ih slišal slabe zgodbe za AHV, seveda da se najdejo zadovolnje stranke, statistika pa dokazuje neresnost trgovca. Konc koncev sem sevada sam kriv, moj post je bil kvečjemu za opozorilo kupcem.
Aja pa komande mi je dal očitno od drugega motorja, saj so mele obraten push/pull, sem še tam skoraj 100€ dal za nov mehanizem v komandah, pa še pol stvari na števcu ni delovalo...tam smo ga zalaufal, je zgledalo vse normalno, je blo ono: Drži vodu dok majstori odu, flika na počenem bloku ( ki se drugače ne vidi če ne odmontiraš komplet z zaganjačem in cinšpulam) je pa na testni vožnji na Ptuju popustila in naredla velik škode.
Zdej ko pa vejo da je velik škode, se pa ne pogovarjajo več lepo.
Za drugič pa itak, mehanika zraven.
Aja pa komande mi je dal očitno od drugega motorja, saj so mele obraten push/pull, sem še tam skoraj 100€ dal za nov mehanizem v komandah, pa še pol stvari na števcu ni delovalo...tam smo ga zalaufal, je zgledalo vse normalno, je blo ono: Drži vodu dok majstori odu, flika na počenem bloku ( ki se drugače ne vidi če ne odmontiraš komplet z zaganjačem in cinšpulam) je pa na testni vožnji na Ptuju popustila in naredla velik škode.
Zdej ko pa vejo da je velik škode, se pa ne pogovarjajo več lepo.
Za drugič pa itak, mehanika zraven.
Znamka: Gliser
Model: KUPIM MED CCA 7-10m
Letnik: 2003
Cena: 5.000 €
Zastava: -
Lokacija / privez: PRIMORSKA
POZDRAVLJENI
Sem resen kupec in seveda ker je poletje pred nami bi kupil gliser od NAJUGODNEJŠEGA PONUDNIKA, kupim direkt za GOTOVINO med cca 5000eur in cca 10000eur. Dolžine naj bi bil nekje med 7 do 10metrov lahko tudi kaj večji ali malenkost manjši. Če kdo potrebuje gotovino kupim tudi gliser če ga cenite za 20.000 vam lahko damo do 10000.eur ker več nemorem. Raje bi videl da je dizel ni pa pogoj. Vem da je ogromno ponudbe na spletni strani ampak rad bi dobil še ceneje in za tistega ki potrebuje gotovino takoj je to priložnost.
Ponudbe mi pošljite na mail ali preko sms-a. 070..... (090...-moj pripis)
Takole, da bo vsaj nekaj ostalo od oglasa, ko bo izginil iza Mornarja.
Model: KUPIM MED CCA 7-10m
Letnik: 2003
Cena: 5.000 €
Zastava: -
Lokacija / privez: PRIMORSKA
POZDRAVLJENI
Sem resen kupec in seveda ker je poletje pred nami bi kupil gliser od NAJUGODNEJŠEGA PONUDNIKA, kupim direkt za GOTOVINO med cca 5000eur in cca 10000eur. Dolžine naj bi bil nekje med 7 do 10metrov lahko tudi kaj večji ali malenkost manjši. Če kdo potrebuje gotovino kupim tudi gliser če ga cenite za 20.000 vam lahko damo do 10000.eur ker več nemorem. Raje bi videl da je dizel ni pa pogoj. Vem da je ogromno ponudbe na spletni strani ampak rad bi dobil še ceneje in za tistega ki potrebuje gotovino takoj je to priložnost.
Ponudbe mi pošljite na mail ali preko sms-a. 070..... (090...-moj pripis)
Takole, da bo vsaj nekaj ostalo od oglasa, ko bo izginil iza Mornarja.
Ker je tema že nekaj časa "neaktivna", sem našel nekaj za osvežitev.
Še en tiček ki se je pomladil.
http://www.bolha.com/navtika/motorna-pl ... 1359202797
http://www.mornar.net/view/ad.asp?id=148015
Še en tiček ki se je pomladil.
http://www.bolha.com/navtika/motorna-pl ... 1359202797
http://www.mornar.net/view/ad.asp?id=148015
TIČEK NA KVADRAT
Poglejte spodnji oglas:
http://www.mornar.net/view/ad.asp?id=150725
Tale čoln se je na Subito pred 2 mesecema prodal za točno 4.800,00 EUR. Kupil ga je možakar iz Kopra oz. Ankarana, po preteku zgolj kratkega časa mu je cena poskočila za vrtoglavih 3.000,00 EUR. Jaz ne rečem, da mora oziroma hoče človek kaj zaslužit, ampak tole pa je tipično slovensko postopanje - odreti človeka do amena!!! Folk si dela očitno NORCE!! Kaj hudiča je na čolnu bilo v cca. 2 mesecih storjeno takšnega, da se je dobesedno čez noč podražil za 3k!!! Saj očitno še niti slovenskega vpisnega lista in registracije nima!! Popravite me, če se motim, ampak meni tole vse skupaj že rahlo preseda.
Tale čoln se je na Subito pred 2 mesecema prodal za točno 4.800,00 EUR. Kupil ga je možakar iz Kopra oz. Ankarana, po preteku zgolj kratkega časa mu je cena poskočila za vrtoglavih 3.000,00 EUR. Jaz ne rečem, da mora oziroma hoče človek kaj zaslužit, ampak tole pa je tipično slovensko postopanje - odreti človeka do amena!!! Folk si dela očitno NORCE!! Kaj hudiča je na čolnu bilo v cca. 2 mesecih storjeno takšnega, da se je dobesedno čez noč podražil za 3k!!! Saj očitno še niti slovenskega vpisnega lista in registracije nima!! Popravite me, če se motim, ampak meni tole vse skupaj že rahlo preseda.
Re: TIČEK NA KVADRAT
bkonecnik napisal/-a:Poglejte spodnji oglas:
Ja lej vsak hoče nekoga obrat.Če pogledaš samo SLO vse tovarne propadajo edino vsi bi nekaj preprodajali in z tem služili.Se pravi gospodarstvo ukinit, trgovine pa povečat
Nazadnje spremenil bolid, dne So Mar 23, 2013 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Ure dnevi leta tečejo....
Re: TIČEK NA KVADRAT
bkonecnik napisal/-a:Poglejte spodnji oglas:
Se ne morem bolj strinjat! Folk se dela norce iz kupcev plovil. Jaz bom očitno letos že drugo leto zapored spet rental gumo in ne kupil ravno zaradi takega trga kot je. Lani sem zamudil ene dva solidna gumona ker sem imal pač predolgo vezana sredstva. Letos pa se mi zdi da sploh ni nič pametnega okoli 5,5 do 6 m za do 12k€. Pa niti nisem zahteven, samo da mi pa iz odpada v Italiji privlečejo čoln in navijejo ceno... To pa ne hvala!
Pa se opravičujem za offtopic ampak sem že res na koncu z živci.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost