Pozdravljeni,
S kolegi se zadnje čase pogovarjamo o teh polizpodrivnih barkah, prednosti in slabosti, vzdrzevanje, stroski ipd..Eden izmed njih je ravno v precepu kaj kupiti.
Torej glede na to, da kaj dosti ne poznam proizvajalcev teh polizpodrivnih bark me zanima, katera podjetja imajo za sabo ze kilometrino, nek sloves ipd..Zanima me, katere barke imajo dobre plovne lastnosti, kvalitetno izdelavo, ter konec koncev turdi dober dizajn, čeprav je to zelo relativno.
Hvala za odgovore.
LP
polizpodrivna barka
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Res je bilo že precej govora o takih barkah, uporabi iskanje in vnesi besedo "polizpodrivna" ali "poldeplasmanska" in boš našel mnogo... Če pa te potem še kaj zanima, pa le na dan z vprašanjem.
Alent, nekako nas tvoji odgovori vedno pripeljejo do istega podjetja, kar meni vse preveč deluje na reklamo za neko firmo, ki pa tukaj niti ni oglaševalec... Forum je nevtralen, prosim, da se držiš tega!
LP
Alent, nekako nas tvoji odgovori vedno pripeljejo do istega podjetja, kar meni vse preveč deluje na reklamo za neko firmo, ki pa tukaj niti ni oglaševalec... Forum je nevtralen, prosim, da se držiš tega!
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti