Pozdravljeni!
Pojavili so se,vsaj na Hrvaškem, izvenkrmni motorji firme Sail.Zelo zanimivi motorji glede cen.Kakor sem uspel prebrati po netu, so to neke kopije Yamahe.Morda kdo kaj več ve o tej zadevi ,saj je cena zelo ugodna?
SAIL Kitajski motorji
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Poglej pod www.sailoutboardsworldwide.com upam, da je to kar si mislil!
EDINI DOBER DAN JE DAN NA MORJU!
To je to,vsaj mislim.Cene na Hrvaškem http://www.motostart.hr/cjenici/Cjenik- ... h-Sail.pdf .in kakšno je vaše mnenje? Se mogoče prodajajo pri nas ali v EU ?
Imajo jih tudi pri nas, videl sem jih v Lotosu, pa verjetno jih prodajajo še kje... Cena ugodna, vendar se osebno pri manjšem motoju, ki stane 1.000 EUR ne bi odločal za to znamko. Saj ne da ni OK, samo problem bo s servisom. Pri prihranku 200 EUR ob nakupu in potem prvem problemu na dopustu boste zelo nezadovoljni... Mogoče pa čez kakšno leto, ko porihtajo servisno mrežo. Takrat bodo motorji zagotovo zanimivi.
Še nekaj kar vedno pogledam na motorjih. Tudi tukaj sem vrgel svoj uč in končna izdelava je precej dobra. Vsekakor precej pred Hondo, ki je "poden" od kvalitete končne izdelave...
LP
Še nekaj kar vedno pogledam na motorjih. Tudi tukaj sem vrgel svoj uč in končna izdelava je precej dobra. Vsekakor precej pred Hondo, ki je "poden" od kvalitete končne izdelave...
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov