Spoštovani !
Oklevam med nakupom Honda BF5 in Mercury 5M, prosim za vaša mnenja in izkušnje (poraba goriva.....), motor bo montiran na gumenjaku l=3m.
Hvala za odgovore in lep pozdrav!
Simon
Honda BF5 ali Mercury 5M
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Pred leti sem kupil novo Hondo 5 in imel z njo cel kup preglavic. Ko sem jo tretjič peljal na servis so menjali celoten uplinjač in po tem naj bi bilo OK. Zakaj sem napisal, naj bi bilo... Ker sem se jo po hitrem postopku znebil.
Sicer je bila lahko to le moja izkušnja in sem imel verjetno smolo, a vseeno, po Hondo ne bi šel več!
Pri Hondah me moti predvsem zastarela tehnologija in počasen razvoj izvenkrmnih motorjev. Kot dokaz za to, je njihova paleta motorjev, ki je v primerjavi z ostalimi, precej skopa... (predvsem pri najmočnejših modelih)
Sicer je bila lahko to le moja izkušnja in sem imel verjetno smolo, a vseeno, po Hondo ne bi šel več!
Pri Hondah me moti predvsem zastarela tehnologija in počasen razvoj izvenkrmnih motorjev. Kot dokaz za to, je njihova paleta motorjev, ki je v primerjavi z ostalimi, precej skopa... (predvsem pri najmočnejših modelih)
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gosti