Najprej en lep pozdrav!
Že nekaj časa obiskujem vaš forum in ker mi je zelo zanimiv, sem se odločil,da se vam pridružim. Tudi sam sem pred kratkim postal lastnik klička z motorjem yamaha 28. Pa me zanima, kakšne izkušnje imate s čolnom, kako se obnaša v vodi in na valovih (manjših)? Slišal sem, da te že najmanjši valovi kar močo premetavajo.
LP, Dule
Kliček
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Pozdravljen novi član! Mislim, da ti ni potrebno skrbeti glede premetavanja. Kličak je pač majhen čoln in kot tak normalni ni sposoben premagovanja večjih valov. Povprečni valovi, ki jih naredi dnevni maestral so problematični za vse čolne dolge do nekje 5 metrov. Kliček ti bo res rad poskakoval, je pa v tem tudi dosti veselja. Sredi popoldneva, ko je običajno val najvišji, pa priporočam vsem z manjšimi čolni, da raje spijete kakšno pivo, čoln pa naj počaka na pozno popoldne in večer, ko se morje umiri. Tako bo veliko bolj prijetno
.
LP
LP
admin se popolnoma strinjam s tem:
Sredi popoldneva, ko je običajno val najvišji, pa priporočam vsem z manjšimi čolni, da raje spijete kakšno pivo, čoln pa naj počaka na pozno popoldne in večer, ko se morje umiri. Tako bo veliko bolj prijetno .
Sem si letos nabral veliko takih iskušenj in doživetij.Več o tem še poročam,Ker sem se ravno vrnil iz dopusta.
Lp
Sredi popoldneva, ko je običajno val najvišji, pa priporočam vsem z manjšimi čolni, da raje spijete kakšno pivo, čoln pa naj počaka na pozno popoldne in večer, ko se morje umiri. Tako bo veliko bolj prijetno .
Sem si letos nabral veliko takih iskušenj in doživetij.Več o tem še poročam,Ker sem se ravno vrnil iz dopusta.
Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov