motor
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
motor
jaz sem že kupil motor vm 120 konjev 3.0 in ima samo 290 kg paše orginal v čoln tako elektrika kot nosilci ter peta zanima me kako in na kakšen način naj spremenim prenose pa če lahko bolj po domače poveste tak zobnik ter tako prestavno razmerje.menjal ga bom z motorjem mercruser 5.0 230 konjev
Re: motor
riggo napisal/-a:jaz sem že kupil motor vm 120 konjev 3.0 in ima samo 290 kg paše orginal v čoln tako elektrika kot nosilci ter peta zanima me kako in na kakšen način naj spremenim prenose pa če lahko bolj po domače poveste tak zobnik ter tako prestavno razmerje.menjal ga bom z motorjem mercruser 5.0 230 konjev
Prešvoh motor za zamenjavo.
LP Dani
pa je tu sploh kdo ki se spozna na te reci al samo nakladatorji ki se morda colna sploh od znotraj niste videli podobni čolni imajo 1.7 disel mercruser motorje balajner celo enakega pa vrjetno leti ho hitrost hvala ampak če se kdo res spozna na to bi ga prosil za mnenje ostali pa svoje komentarje obdržite zase ker vidim da nimate pojma o navtiki
HVALA
HVALA
Kr hrabro si začel z izjavami,glede le ŠTIRIH prispevkov, kolkor si jih napisal na forum.Kupi in preberi si bonton,se boš sam prepričal,da nisi prav ravnal.Verjamem pa, da te je zaneslo in boš stvari popravil.
Torej DOBRODOŠEL v naše morjeplovske vrste,veliko je tu strokovnjakov,ki ti bodo znali teoretično in praktično pomagati.Če ti prišepnem le nekatere...
Admin,SR 290,Mama mica,Pale,...Mitja P...to so doktorji navtičnih znanosti...samo lepo besedo,pa kanček spoštljivosti..
Pa lep pozdrav in veliko morskih užitkov ti želim.
LP Iztok
Torej DOBRODOŠEL v naše morjeplovske vrste,veliko je tu strokovnjakov,ki ti bodo znali teoretično in praktično pomagati.Če ti prišepnem le nekatere...
Admin,SR 290,Mama mica,Pale,...Mitja P...to so doktorji navtičnih znanosti...samo lepo besedo,pa kanček spoštljivosti..
Pa lep pozdrav in veliko morskih užitkov ti želim.
LP Iztok
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
riggo napisal/-a:pa je tu sploh kdo ki se spozna na te reci al samo nakladatorji ki se morda colna sploh od znotraj niste videli podobni čolni imajo 1.7 disel mercruser motorje balajner celo enakega pa vrjetno leti ho hitrost hvala ampak če se kdo res spozna na to bi ga prosil za mnenje ostali pa svoje komentarje obdržite zase ker vidim da nimate pojma o navtiki
HVALA
Če bi si vzel malo časa in pobrskal po forumu kaj je napisano o 1.7 Mercruiserju tega tvojega zadnjega posta sigurno nebi objavil.
Vso srečo tudi od mene
- habibi Vll
- Admiral
Od vas ni niti enega ki bi znal preprosto razložit kako stvar zrihtat sama teorija kot naši politiki v praksi ste pa vsi zmrznali zanimivo bi bilo vas postavit na odprto morje in da imate problem z motorjem ,da vas vidim kako bi jokali ker v praksi je to malo drugače kot teorija pač politiki
pojma nimate admiral
pojma nimate admiral
Hvala za tvoje cenjeno mnenje,sam naj skromno pripomnem,da sem lani plul po 3 m valovih preko Kvarnerja,na ruto,pa da sem se le na jadra vrnil iz Drvenika v Valdoltro,ko je odpovedal pogon,..
Pa še vedno mislim,da je tud v tebi nekajdobrega,ki bo slej ko prej prišlo na dan.Pa lepo popoldne želim.
LP Iztok
Pa še vedno mislim,da je tud v tebi nekajdobrega,ki bo slej ko prej prišlo na dan.Pa lepo popoldne želim.
LP Iztok
- habibi Vll
- Admiral
Upam riggo,da se ti ne bo kdaj zgodilo kaj nepredvidenega, kar se lahko vsakomur in na koncu boš klical,no kje ste morjeplovci piz... vam matr...pridite, zdej vas pa ne testiram,pa ni problema kak se bo že najdu.Lahko si še tako pameten,pa ti bo treba kljub temu pomagat,saj je naši vladi tud treba.
mašinfirer
-
navtik_borut
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov