motor

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
Marcel_Mastnak
Admiral
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Marcel_Mastnak » Po Jun 09, 2014 15:19

člouk ma resne težave kot kaže na to več postov :D In če je še tak mojster v in primerljiv celo z Mc Gyver-jem očitno ne zna rešit svojih težav v glavi...
riggo
Višji vodnik

OdgovorNapisal/-a riggo » Po Jun 09, 2014 21:03

hvala vsem za izčrpne komentarje to obvladate z rakšnim resnim predlogom kakšno razmerje bi potreboval da bi dobil optimalni izkoristek pa nima nobeden nakladat jaz tud znam ampak če se na kakšno stvar ne spoznam pol je tudi ne komentiram in ne polnim forumov
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Jun 10, 2014 07:57

Hvala ti za poučno temo o tem, kako se ne postavlja vprašanj.

Vprašaš o motorju - in nič ne poveš o plovilu, v katerega je namenjen. Če bi imel izkušnje - v navtiki in/ali pri postavljanju vprašanj - bi bodisi vedel, da so čoln, motor in pogon (prenos in propeler) celota, ki mora biti dovolj skladna, da je zadeva OK, bodisi bi vedel, da boš dobil dober odgovor, če nam bo jasno, česa še ne veš, ne pa da nas skušaš okrog tega pustiti ugibati.

Tako pa po mojem tvoje vprašanje enostavno ni vredno resnega odgovora. Tisti, ki so vseeno poskusili, pa so doslej najbrže tudi prišli do enakega sklepa.

Ideje o dobro postavljenem vprašanju lahko dobiš recimo tukaj.

Bomo videli, kaj boš naprej :wink:
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
boss
Kontraadmiral
Kraj: Mali Lošinj

OdgovorNapisal/-a boss » To Jun 10, 2014 08:54

Tako je Marjan!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov