Zanima me če ima kdo izkušnje s Sea-Doo Spark.
Cena tega jet-a je zanimiva od cca 6k dalje.
Kako zgleda primejava z ostalimi jeti?
Sea-Doo Spark
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Spark je en tak kompromis... gregor je pomojem zadel bistvo. Super stvar za hiter tender. Ni pa to ravno skijet. Jet naj bi bil gokart na vodi kar pa spark ni. Je bolj elektrokarting med karti.
Ce si mislil imeti sparka kot primarni jet ti bo zal. Ce rabis za tender z katerim lahko eces tubo pa bo ok. Samo ne pozabit da je zelo lahek za vlecenje tube ali smucarja.
Toliko ti jaz lahko povem po 10 min voznji z njim
Ce si mislil imeti sparka kot primarni jet ti bo zal. Ce rabis za tender z katerim lahko eces tubo pa bo ok. Samo ne pozabit da je zelo lahek za vlecenje tube ali smucarja.
Toliko ti jaz lahko povem po 10 min voznji z njim
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
cena je na prvi pogled zanimiva, ampak spark ni niti malo prijazen za vzdrževanje, da prideš do motorja moraš celo vrečko vijakov odstranit in potem odstraniš celoten zgornji pokrov...po večkratnem servisu mislim, da vijaki ne bodo več držali in zato tudi ponujajo service kit vijakov(cena cca. 1500 eu)
, plastika sama po sebi je zelo cenena(tesnila med zgornjim in spodnjim delom so kar so), jet brez odlagališč,... na kratko povedano, če ga imaš za rentat in vsako leto kupiš novega je OK, drugače kupi Yamaho, to je moj predlog.
LP
LP
Ce se ne motim je tezak okoli 180kg. To pa je polovica teze klasicnega jeta. Vx jamaha ima vec kot 300kg. Vxr 330. Fx pa 360.
Seadoo je po defaultu poznan kot najdrazji za vzdrzevanje. Ce hoces hiter jet z malo porabo in poceni vzdrzevanjem je 100% najbolsi nakup yam vxr ali vxs. Je tudi manjsi od cruiser ali seadoo 260. Dolg je 322cm. Njegovih 180konj pozene jeta kako miljo hitreje od seadooja 260. Povprecna poraba pa je 35% nizja. Nobene turbine, nobene funky elektronike ki lahko crkne. Cena visja vendar 3 leta star stane toliko kot nov spark 900.
Seadoo je po defaultu poznan kot najdrazji za vzdrzevanje. Ce hoces hiter jet z malo porabo in poceni vzdrzevanjem je 100% najbolsi nakup yam vxr ali vxs. Je tudi manjsi od cruiser ali seadoo 260. Dolg je 322cm. Njegovih 180konj pozene jeta kako miljo hitreje od seadooja 260. Povprecna poraba pa je 35% nizja. Nobene turbine, nobene funky elektronike ki lahko crkne. Cena visja vendar 3 leta star stane toliko kot nov spark 900.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov